Kotimaiset blogisuosikit, pt. 1

Heipparallaa! Ajattelin taas pitkästä aikaa esitellä omia lempiblogejani teille, sillä edellinen vastaavanlainen postaus taisi ilmestyä edellisen blogin puolella! Monia mun lemppariblogeista oon ehtinyt seurailla jo kolmekin vuotta ellen kauemminkin, mutta myös muutama tuoreempikin löydös on porautunut mukaan lemppareiden joukkoon - ei tosin tässä postauksessa, nyt keskitytään näihin pitkäaikaisiin suosikeihin. Jatkoa luvassa, hih.

70045et
Oon nääääääiiin iloinen siitä, että iki-ihana Piret päätti jatkaa bloggailua ja täten Lainahöyhenissä heräsi taas henkiin noin vuoden tauon jälkeen! Jee! Piretin tyyli on vaan jotain uskomatonta, enkä kyllä tiedä ketään muuta, joka saisi jopa punaiset tekonahkahousutkin näyttämään hyviltä ja tyylikkäiltä. Muutenkin blogi on täynnä vaatteita, jotka vain harva saa toimimaan, ja Piretin asuyhdistelmät ovat aina yhtä upeita ja harkitun näköisiä.

psilove2
psilove1
Tukholmassa asustavan Lintun PS I Love Fashion:ia oon seurannut muutaman vuoden, ja tähän alkuun on tunnustettava, etten aluksi edes pahemmin tykännyt blogista! Luin sitä lähinnä siksi, että se oli jo muutama vuosi takaperin yksi Suomen suosituimmista, ja koska Lintun tyyli oli niin kaukana omastani että ihan "vaihtelun" vuoksi välillä teki mieli katsella bleiserin sisältäviä business-henkisiä asuja. :D Noh, nykyään nimenomaan tällainen bleiseri + kynähame + LV kolahtaa muhun kovastikin, toivottavasti jonain päivänä mäkin osaisin pukeutua yhtä nätisti (ja saisinpa käsiini  ton Hermesin rannekorun ja vaikka noi kaikki Vuittonit). :)

yummy
Lontoossa majailevan Jennin Yummy! -blogi on keikkunut seuraamieni blogien listalla suunnilleen yhtä kauan kuin PS. I Love Fashion. Myöskään tästä blogista en aluksi hirmupaljoa tykännyt, kunhan huvikseni vain seurasin ja ihmettelin, mikä kumma tässä bleiserityylissä oikein niin monia suomalaisia kiinnostaa :-D No, pari vuotta sitten hylkäsin lopullisesti hopparivaatteet ja poikatyttötyylini, ja sen jälkeen on kyllä kummasti löytynyt intoa lukea juurikin Yummy!:n ja PS. I Love Fashionin kaltaisia blogeja. Sitä en tiedä, oliko mun tyylin muuttuminen syy vai seuraus näiden blogien lukemiseen - ei tosin sillä että edelleenkään osaisin pukeutua läheskään yhtä kivasti, heh.

xenia
Xenia's Day:n löysin ekaa kertaa joskus kesän puol välissä. Selailin postauksia läpi innoissani, mutta unohdin lisätä itseni blogin lukijoihin. Lähdin pois koneelta, unohdin blogin ja hupskeikkaa, sitten kun muistin sen taas yhtä äkkiä muutaman kuukauden päästä, ei ollut mitään havaintoa, minkä niminen tämä ihana blogi olikaan. No, muutama viikko sitten kun Juicy oli kommentoinut jotain mun postausta, tsekkasin huvikseni mitä blogeja sillä on listallaan.. ja sieltähän tää sitten taas löytyikin! Xenialla on mun mielest sellaset to-die-for hiukset ja kiva tyyli. Yleensä sävymaailma vaatteissa on suht neutraali, mutta myös tollaisia räikeitä juttuja kokeillaan ennakkoluulottomasti kuten pinkki bleiseri :)

Tykkääkö joku muukin näistä blogeista yhtä hulluna kuin mä? :)

3 kommenttia:

  1. Luen kans joitain noita blogeja, pitääki ottaa tost pari lisää luettavaks! Näytti kuvat jo niin mielenkiintosilta :D

    VastaaPoista
  2. ps. hahaa, xenian blogi on joo ihan löytö! :D

    VastaaPoista
  3. Juicy,
    Hyvä jos löyty uuttakin lukemist! :D Ja joo, kävipä tuuri et satuin vilkuilee sun seuraamia blogeja ja sielt se Xenian blogi hyppäs taas eteen :D

    VastaaPoista