ORDNING&REDA

ord22_effected

Mun oli tarkoitus tehdä tämä postaus jo viime viikonloppuna, mutta eipä ollutkaan pahemmin aikaa ottaa kuvia ja muokata niitä blogia varten, kun piti lukea yhteiskuntaopin kokeeseen.. ihan hyvin se meni onneks! :) Mutta juu, tosiaan viime torstaina Helsingissä poiketessa tuli tehtyä visiitti ORDNING&REDAan, tuohon ihanaan pikkuputiikkiin joka sijaitsee Akateemisen Kirjakaupan alakerrassa. (liike löytyy myös  Espoon Sellosta, ja TÄSTÄ linkistä pääsee Suomen verkkokauppaan). O&R on pyörinyt viime aikoina aika paljon suomalaisissa blogeissa, eikä turhaan - valikoimassa on niin söpöjä juttuja kotiin ja toimistoon, että huhhuh! 

Pienen sähköpostittelun jälkeen päädyttiin tekemään sellainen diili, että mä laitan blogiini mainoksen (löytyy nyt tosta oikealta jos joku ei vielä huomannut :P) ja teen tietty postauksen aiheesta, ja saan itselleni 50€ lahjakortin. Tämän haluan suoraan kertoa teille, koska eipä tässä yhteistyössä taida mitään salailemisen aihetta olla kummankaan osapuolen puolelta, ja nytpä ainakaan ei kenenkään tarvitse tulla turhaan anonyymisti avautumaan kommenttiboksiin piilomainonnasta tai muusta :P Joten jos jotain tyyppejä häiritsee mainonta, niin kyllä, tässä postauksessa tosiaankin on blogin ansiosta saatuja tuotteita! Kehotan skippaamaan postauksen, jos tämä fakta häiritsee - tai toki voitte myös ihan vaikka uteliaisuuttanne jatkaa selaamista ja tsekata, että mitä ihanuuksia mä valitsin sieltä liikkeestä mukaani :D

ord20_effected
Super ihana läpinäkyvä valokuvakehys multa jäi jotenkin verkkokaupassa huomaamatta, mutta liikkeessä iskin heti silmäni tähän! Tossa ei oo mitään ylimääräistä, mutta silti siinä on "sitä jotakin". Ehdottomasti näitä on saatava muutama lisää viimeistään sitten kun muutan kotoa pois - ois kiva saada vaikka kolmet kehykset riviin jollekin seinähyllylle tms :)

ord18_effected
ord19_effected
Hot pinkin värinen aitonahkainen passikotelo sen sijaan kiinnitti mun huomion jo netissä - tää tulee olemaan niiiiin kätevä esim. baarireissulla kun ei laukussa oo liiaksi asti tilaa tota mun järkäleen kokoista lompakkoa varten! Ah, pelastus - miksen aiemmin oo törmännyt tällaisiin.. 

ord16_effected
ord6_effected
ord5_effected
ord4_effected-001
Tää on ehkä nyt se lempparein juttu kuitenkin. Läpinäkyvä monitoimipussukka! Monet käyttää tätä clutchina tai sitten laukun sisällä pitämässä tärkeimmät tilpehöörit tallessa ja käden ulottuvilla, mutta ite ajattelin pitää ihan meikkipussina :) Just sopivan kokonen mahduttamaan lähes tulkoon mun kaikki meikit sisäänsä - jee nyt voin heittää yläasteella ostetun vaaleenpunasen Hello Kitty meikkilaukun roskiin.. :D Tää on paljon hienompi!

O&R:n Facebook-sivulla on muuten arvonta meneillään - tykkääjien kesken arvotaan 100€ lahjakortti verkkokauppaan! :) Kannattaa käydä vilkaisemassa.

Iso kiitos ORDNING&REDA:lle vielä! :)

4 kommenttia:

  1. tota meikkipussi juttua oon itsekin monesti ihaillut <3 paljo tollanen maksaa?

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä huippu kiva :-) Hintaa on 9,90€ eli ei ollenkaan paha!

    http://webshop.ordning-reda.fi/product_info.php?cPath=9&products_id=405

    VastaaPoista
  3. Tollanen läpinäkyvä clutch ois kyllä kiva. Pitää vaan sitten katsoa kaksi kertaa mitä sinne pakkaa - mukava kun jotku siteet siellä pyörii! :D

    VastaaPoista
  4. Beany,
    Hahaa no niinpä :D Aika tarkkana saa olla, kun kaikki minkä clutchiinsa tunkee on myös muiden pällisteltävissä :D Vaan enpä välttämättä raaskisi mitään kovin arvokasta tollaiseen laittaa, esim. LV:n lompakkoa - ei sillä että itselläni sellaista (vielä) olisi.. :D Mutta meikkipussinakin on toi on oikein pätevä ja kätevä!

    VastaaPoista