Cashmerea Lidlistä ja maailman parhaat farkut Never Denimiltä

lidl_cashmere_neule1

Kun kuulin että Lidliin tulee myyntiin cashmere-neuleita, olin pudota tuolilta. Mitäh? :D Nyt Lidl kyllä yllätti. Neuleista meuhkattiin muotiblogeissakin, joten markkinoinnissa on onnistuttu oikein loistavasti. 60 euroa maksavien 100% kashmirista valmistettujen neuleiden povattiin myyvän nopeasti loppuun, ja käsittääkseni monissa myymälöissä ne lähtivätkin käsistä jo aamuvarhain. Siksi yllätyin, kun viime viikolla lähdin poikkeamaan Lidlissä juuri ennen sulkemisaikaa, ja bongasin myyntilaarissa neulepaketteja. Ei niitä kovin montaa ollut jäljellä; naisille oli pari vaaleaa v-aukkoista XL-neuletta, ja miehille oli vähän useampaa mallia ja väriä tarjolla. Nekin vaan niitä isoja kokoja... paitsi että kuin ihmeen kaupalla siellä pinon alla lymyilikin yhä yksi M-koon tummanharmaa neule. Johan alkoi kiinnostaa. ;)

lidl_cashmere_neule2

Ajattelin kyllä pehmeää ja suorastaan hämmentävän paksua ja laadukkaan oloista neuletta hipelöidessä, että haluaisin sen omaan vaatekaappiini, mutta soitin varalta J:lle mahtaako sitä kiinnostaa lämmin kashmirneule ;) Lähinnä ostoa empiessä mua huolestutti, jos miesten mallia oleva neule ei sopisikaan ollenkaan mulle. Huoli oli kuitenkin ihan turha, sillä kysäisin myyjältä palautusmahdollisuudesta ja kuulemma käyttötavaroissa on se normi 14 päivän palautusoikeus. Jes jee, turvallisin mielin sitten kiikutin neulelaatikon kassalle. Neule on aivan ihana; rento ja pidemmän mallinen, mutta ei kuitenkaan roiku hartioista.

Lidlhän on avannut oman pop-up vaatekaupan Hampurissa luksuskadulle, aiheesta löytyy mm. Taloussanomien sivuilla täällä. Tykkään tällaisesta kettuilusta, siis on "halpakaupalla" pokkaa kun pistää puljunsa pystyyn luksusmuotitaloja pursuilevalle kadulle. :D Hyvä Lidl! Lidlissä on tullut jo pitkään käytyä, kun sieltä saa lähes kaiken tarvitsemansa paljon kilpailijoita edullisemmin ja ilman tylsiä kortteja. Tuotteista iso osa on ihan suomalaisia, eikä laadussa ole ollut mitään ininän aihetta. Hmm, äkkiseltään kun ajattelee niin jos Lidlissä olisi myynnissä Amonan maapähkinävoita, Kouvolan lakritsaa ja laajempi valikoima kissanruokia, voisin siirtyä ruokashoppailemaan ainoastaan siellä. ;)

neverdenim_1
neverdenim_2

Sitten farkkuasiaa. Oon vuosia käyttänyt pääasiassa Gina Tricotin Molly -pillifarkkuja, ja satunnaisesti oon ostanut H&M:ltä ja Topshopilta. Viimeksi kun olin ostamassa uusia GT:n farkkuja, ne olivat jotenkin... erilaiset. Materiaali ei ollut niin joustavaa eli farkut eivät olleet enää niin mukavat, ja lahkeen pituuskin oli vähän turhan lyhyt. Ei se pillifarkuissa oo niin justiinsa, mutta täyspitkät lahkeet olisi omaan silmääni esteettisemmät. Päätin sitten repäistä ja etsiä tilalle uudet luottofarkut jostain toisesta liikkeestä.

Kävin monen kaupan valikoiman läpi, ja Bik Bokissa tärppäsi. Never Denim farkkuja ei ihan turhaan kehuta! Nämä on niin hyvät päällä, että tulee vähän huono omatunto... ihan kuin huijaisi ja olisi pukeutunut pelkkiin leggingseihin. Eihän farkkujen kuulu olla näin mukavat! Näissä voisi vaikka painella salille, heh :D Normaalihinta on 64,90€ eli yli puolet siitä, mitä oon niistä Ginan pökistä tottunut maksamaan. Sattuipa vaan sopivasti, että kun astelin liikkeeseen, siellä oli juuri silloin menossa 30% aletarjous koskien koko valikoimaa. Hintaa jäi n. 45 euroa, eli ei ihan mahdoton summa. Näiden pitäisi kuulemma olla kestävät, ja jos netistä lukeamiani käyttökokemuksia on uskominen, myyjä ei tainnut puhua palturia. Otin M-koon housut, ja ihme ja kumma niissä on täysin sopiva lahjepituus. Jännä sinänsä, kun oon kuitenkin sen 177 pitkä - lyhyemmät tyypit varmaan joutuu lyhentämään reippaasti lahkeita, ellei tykkää ylipitkistä. Vaikka farkut on nytkin sopivat, tämän jäätävän turvotuksen takia en uskalla ottaa niitä heti käyttöön, ettei paljon stretchiä sisältävät farkut venähdä paisuneen olemuksen mukaisiin mittoihin. Voi toki olla turha pelko, kyllähän ne pesussa taas "kutistuu", mutta hameet ja mekot olkoon luottoreleitä vielä hetken... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti