Pukeudu kuin mies!

pukeudukuinmies_1

Kerran Suomalaisessa kirjakaupassa haahuillessani bongasin hyllyssä hauskalta vaikuttavan opuksen: Pukeudu kuin mies. Kirja tarjoaa tyylivinkkejä miehille, ja läpi kirjan sivujen mannekiinina toimii kirjailijapariskunnan komea shiba inu, Bodhi. Mulla oli kuitenkin valmiiksi läjä kirjoja menossa kassalle, joten jätin tyylikirjan ostamatta. Seuraavalla kirjakauppareissulla en enää onnistunut löytämään sitä, joten tilasin sen pienen hintavertailun jälkeen cdon.comista*. Suosittelen, kirja on hupaisa ja varmaan hyödyllinenkin sellaiselle miekkoselle, joka kaipaa pukeutumiseensa vinkkejä. Muille tämä menee kepeänä viihteenä! Kirja löytyy täältä*. :) Bodhin nettisivut puolestaan löytyy tästä osoitteesta.

pukeudukuinmies_2

Kun multa joskus udellaan, minkä tyylisistä miehistä mahdan pitää, en kyllä tiedä mitä siihenkin vastaisi. Ympäripyöreästi voisi kai vaan todeta, että oma tyyli on usein ihan onnistunut tyyli. :D J:tä joskus on jurppinut, kun multa ei irtoa pukeutumisvinkkejä tai naisen näkökulmaa vaateostoksilla, mutta en vaan tykkää tyrkyttää omaa näkemystäni. Tyyli on monesti miehellekin aika henkilökohtainen ja harkittu juttu! Välillä ärsyynnyn pahanpäiväisesti, kun kuulen jonkun naisen kitisevän miehensä pukeutumisesta, tai kun huokaillaan vaatekaupassa jotain "Voi kun se Maunoperttitarmo suostuisi pukeutumaan vaaleanpunaiseen kauluspaitaan". Musta oleellisinta on, että vaatteet on siistit ja oikeaa kokoa! Muista seikoista jupisemisen voisi jättää väliin - ellei ole käsi sydämellä sitä mieltä, että itse ottaisi vastaavaa palautetta omasta tyylistänsä mieluusti vastaan. ;)

Täytyy silti myöntää, että omissa silmissäni liika trendikkyys on vähän epäilyttävää, eli bomber-takkiset hipsterit ei juurikaan puhuttele. Klassinen, ajaton tyyli on aika jees! Näyttävää rannekelloa kummempaa krumeluuria ei tarvita. Mutta tykkää sitten vapaa-ajalla pukeutua grunge-henkiseen ruutupaitaan, perus puuvillaneuleeseen, rentoon huppariin tai vaikka siihen fiiniin valkoiseen kauluspaitaan, sitä faktaa ei silti kumoa mikään että ihan kuka tahansa mies näyttää hyvältä puvussa. Siis tumma hyvin istuva puku, voiko miehen pukeutuminen muka paremmaksi mennä? Noh, ehkä siinä tapauksessa jos vielä pisteenä ii:n päälle suostuu laittamaan rusetin kaulaan ja jalkaan loaferit (tai kylmänä sesonkina mustat kiiltonahkaiset oxford kengät). :D

Keräsin alle kollaaseihin sesongin miesten tuotevalikoiman tärppejä Booztilta* ja Zalandolta*. Kummallakin nettikaupalla on viikonlopun aikana kamppikset, jossa saa tilauksesta 20% alennusta - jos siis on jotakin tiettyä ollut mielessä, nyt kannattaa harkita tilaamista. ;) Koodit toimivat toki myös naisten tuotteisiin, vaikka nyt tässä postauksessa keskitytäänkin miesten tyyliin.

Boozt: 25.9. eli huomenna Booztilla on super sunnuntai! Koodilla BESTDEAL saa 20% alennuksen kaikesta, myös aletuotteista ja uutuuksista. Ostoksen minimisumma on 108 euroa. Tarjous ei koske merkkejä Mango, Ralph Lauren, By Malene Birger, BOSS, Tommy Hilfiger, Barbour ja Eton.

booztmiehet


Zalando: Koko viikonlopun ajan saat 20% alen koodilla CRAZYFI20, kun tilaat vähintään 150 eurolla. Yksittäiset tuotteet tai merkit voivat olla poissuljetuttuja tarjouksesta, eikä koodia voi hyödyntää lahjakortin ostoon tai Zalando Loungen tuotteisiin.

zalandomiehet

Asusteet miehet 2015 AW 468x60

Postauksessa on mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti