Gucci Bamboo shopper leather tote

IMG_9711+

Jos jonkin laukun perään oon jaksanut haihatella pitkään, se on tämä - Gucci Bamboo shopper leather tote. Selailin aiemmin blogia taaksepäin, ja löysin sattumalta vuoden 2013 kohdalla postauksen, jossa kerroin unelmoivani tästä laukusta. Oli siis jo aikakin hankkia se omaksi! Edeltäjänä mustan arkilaukun virkaa vuodesta 2011 urhoollisesti toimittanut Kors pääsi nyt vaatehuoneen ylimmälle hyllylle lepäilemään. Eiköhän sekin edelleen pääse ulkoilemaan aina silloin ja tällöin, mutta päivittäiseen käyttöön siitä ei enää ole. Viime syksynä toinen kahva katkesi sisäpuolelta, ja laukku alkoi muutenkin olla aika kulahtanut ja muotonsa menettänyt. Mustalle laukulle oli siispä ihan oikeasti tarvetta... ;) Koska ihan kiva tai vähän sinne päin ei ole vaihtoehtoja, päätin jo aikoja sitten että seuraava musta arkilaukkuni on ei enempää eikä vähempää kuin Guccin bambukahvainen yksilö. Mikäs siinä, ne vaan tuppaa maksamaan aikalailla. Ja minähän en mikään erityisen säästäväinen akka ole. :D

Vaan onneksi on eBay. Saksan eBaysta tärppäsi kärsivällisen, yli puoli vuotta jatkuneen kyttäämisen jälkeen. Buy it now -hinta oli turhan kova, joten tein tarjouksen, joka oli kieltämättä aika alakanttiin arvokkaasta ja lähes käyttämättömästä laukusta. No, sain vastatarjouksen, ja vastasin siihen uudella tarjouksella joka meni läpi, jee. :) Aitous on aina asia jonka kanssa pitää olla tarkkana kun ostaa pre-ownedina eBaysta, mutta tämä oli kyllä selkeä tapaus. Myynti-ilmoituksessa oli selkeät kuvat, ja laukku näytti kaikin puolin hyvältä kahvoja, ompeleita ja metalliyksityiskohtia myöten. Mukaan tuli dustbag, kopio alkuperäisestä kuitista ja myyjä vastasi kärsivällisesti kaikkiin kysymyksiin, joita keksin kysyä. Sain laukun sisätaskussa olevasta serial numberista kuvan, ja googlailin varmistuakseni siitä että kaikki täsmää. Turvallisin mielin maksoin ostokseni. Hintaa en täällä kerro, se tuntuu itsestäkin täysin järjettömältä ja poden vieläkin pientä morkkista törsäämääni summaa ajatellessa, mutta se oli vähän sellainen nyt tai ei koskaan -tilanne. Tästä syksystä lähtien laukkua ei nimittäin enää löydä Guccin valikoimasta, vaan se on poistunut tuote. Käytetyissäkin Bamboo -laukuissa saattaa siis olla roima hintojen nousu tiedossa lähiaikoina, kun "harvinaisuuksia" kaupitellaan!

Oma laukkuni on kokoa medium, ja se toimii hyvin arjessa. Siihen mahtuu kaikki mitä tarvitseekin mahtua, ja lukuisten taskujen ansiosta tavarat pysyvät järjestyksessä - tai no, pysyisivät ellen itse torvelona änkeäisi romujani minne sattuu... Pitää kehitellä mielessä joku systeemi, mitä tavaraa missäkin taskussa pitäisi säilyttää, heh. Kuitit ainakin pyörivät luontevasti laukun pohjalla, eli niillä on jo vakiopaikkansa. ;) Miksi sitten juuri bamboo tote, eikä jotakin ihan muuta? Halusin laukun, joka on ajattoman yksinkertaisen ja asiallisen näköinen, mutta siinä olisi jokin kaunis yksityiskohta. Tässä ne ovat tietysti nuo Guccin ikoniset bambusta valmistetut kahvat. Mätsäysfriikille on myös bonusta se, että tässä laukussa on sekä mustaa että ruskeaa, eli sitä voi käyttää kummankin väristen kenkien kanssa. En vaan näe tilannetta, jossa tulisin yhdistämään ruskeat kengät kokomustan laukun kanssa. Tämä laukku on siis vastaus siihen "pulmaan". :D Jos bambukahvojen valmistus kiinnostaa, tämän linkin takaa löytyy aiheesta mielenkiintoinen juttu!

Mulle on tärkeää että eniten käytetyt arkilaukkuni ovat kestävää tekoa, sillä haluan pystyä retuuttamaan niitä lähes miten sattuu, ja vieläpä turvallisin mielin. Gucci on tässä kuluneen kuukauden aikana päässyt mm. heinikkoon pitkospuureitille, se on kantanut läppärin, pari kirjaa ja juomapullon sun muuta matkatavaraa, ja oonpa tunkenut laukkuun kissanruokapurkkejakin kun kauppakassiin ei enää mahtunut mitään. Haluan, ettei laukkua tarvitse sen kummemmin varoa, vaan voin olla huoleton sitä käyttäessä. Toistaiseksi Gucci on suoriutunut esimerkillisesti kaikista testeistä, joihin oon keksinyt sen tyhmyyttäni laittaa. ;) Loistava ostos, ei voi muuta sanoa! Jos joku siellä pohtii, kannattaako bamboo toten osto esim. juuri eBaysta tai vaikkapa Vestiaire Collectivesta - kannattaa ehdottomasti, jos hakusessa on laadukas tilaihme arkeen. 

IMG_9698

IMG_9714

IMG_9716

IMG_9718

IMG_9721

IMG_9726

IMG_9737

IMG_9713

// This is my latest bag purchase, Gucci bamboo bag. I'll write more in english later today, now I must go! Have a nice day everyone!

2 kommenttia: