Tarjouksia Ellokselta, Sportamorelta ja Yves Rocherilta

Heipsan! Kuten varmasti kellä tahansa bloggaajalla, sähköpostini usein suorastaan pursuaa yhtä jos toista alekoodia ja voimassa vain tänään -tarjousta, mutta melko harvoin niitä tulee laitettua jakoon. Syynä on puhtaasti se, että aika on rajallista, ja näihin vinkkauspostauksiin sitä saisi kulumaan vaikka miten paljon. :D Oon pohtinut, tekisinkö sivupalkkiin jonkinlaisen ajankohtaiset tarjoukset -boksin, johon voisi vaan nopeasti heittää koodit ehtoineen ja voimassaoloaikoineen, mutta se on vielä suunnitteluvaiheessa, eli toistaiseksi homma hoitukoon näillä perinteisillä postauksilla. Tämän julkaisun tekoon on mennyt valehtelematta varmaan joku 4-5 tuntia, koska perfektionistina halusin valita tähän tuotteita, joista oikeasti tykkään. Se vaatii melkoista valikoimien syynäämistä, ai kamala miten raskasta puuhaa. ;) Sitten kollaasien teko, niihin tekstit ja vikana postauksen tekstit ja linkit. Tässäkin olisi tietty vaikka mitä parantamisen varaa; esim. olisin voinut vielä kirjoittaa tuotteiden tarkat nimet ja tehdä joka tuotteesta oman linkin suoraan tuotesivulle... uskoisin kuitekin, ettei lukijalta mene mahdottoman montaa sekuntia navigoida pelkän merkin, hinnan ja tuotekategorian perusteella siellä nettikaupassa. Nohh anyhow, nyt osui poikkeuksellisen hyviä tarjouksia tälle viikonlopulle, joten ajattelin niistä vinkkailla. :)

ellos1
ellos2
ellos3
ellos4

Elloksella* on muutamia eri koodeja voimassa. Uudet asiakkaat saavat 50% alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja ilmaisen toimituksen koodilla 345418. Koodi koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Tarjouksesta poissuljettuja ovat ale-/kampanjahintaiset tuotteet, huonekalut, elektroniikka, Design by -tuotteet sekä Ei alennusta -merkityt tuotteet. Koodi on voimassa 30.9.2016 asti.

Sitten koodilla 345425 puolestaan saa tilauksen kalleimmasta tuotteesta 30% alen, ja tämä on voimassa myös vanhoille asiakkaille ja koskee myös merkkituotteita! Tämän koodin voimassaolo päättyy huomenna eli 18. syyskuuta. Ehdot ovat muuten samat kuin edeltävässä koodissa, mutta tosiaan tämä alennus toimii myös niissä merkkituotteissa, joissa lukee Ei alennusta :)

Tykkään Elloksen kotivalikoimasta ihan mielettömästi! Ihania marmorijuttuja, kauniita ja hyvälaatuisia mattoja, valtava valaisinvalikoima... mä itseasiassa juuri nappasin alesta tuon kullanvärisen ananaslampun, ja viritin sen yks päivä makkarin yöpöydälle. Nyt voin iltaisin lukea sängyssä, jee. :D Tähän asti oon mieluummin hoitanut kirjahommat olkkarin puolella, koska onhan se nyt ärsyttävää, jos ensin oikaiset itsesi sängylle ja sitten pitäisi vielä kerran nousta ylös sammuttamaan valot. Nyt säästyn siltä valtavan isolta vaivalta, kun ananaksen ylttää sammuttamaan löhöasennostakin.

sportamore_25WKND_1
sportamore_25_WKND_2
Sportamorella* on aika mahtava viikonlopputarjous: kaikista normaalihintaisista kengistä, vaatteista ja varusteista irtoaa 25% alennusta koodilla WKND. Kari Tr aa ja Houdini ovat kamppiksesta poissuljettuja brändejä. Alekoodin voimassaolo päättyy maanantaina klo 23:59.


yvesrocher_30pros1
yvesrocher_30pros2
Yves Rocherilla* puolestaan on menossa kampanja, jonka aikana koko tilauksesta saa alennusta mukavat 30% kun naputtelee kassavaiheessa koodin FALL30. Tarjous on voimassa enää vain huomenna, eli hop hop jos mielii täydentää kosmetiikkavarastojansa varsin edukkaasti! :) Paketti toimitetaan postikuluitta, jos tilauksen arvo on yli 17 euroa.

* Postauksen linkin ovat mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti