Hair ring

pompula
Korallisten korkkareiden lisäksi Nelly-paketista paljastui myös tällainen ihana hiussormus! Pahoittelen ton tokan kuvan tukkasotkua, tossa vaiheessa kokeilin ekaa kertaa rinkulaa hiuksiin :-D Heti alkoi tehdä mieli hankkia toinenkin mokoma, mutta ongelmana vaan on se, ettei Nellyllä enää oo näitä, kaikki oli myyty loppuun. :/ Syystä tai toisesta, vasta tässä vaiheessa hoksasin katsoa eBayn. Kröhöm joo, tolla mun hiussormuksella hintaa oli muistaakseni 12-14€... Ebaysta aivan samanlaisia olis saanut yhdellä punnalla + postarit toisen punnan. Nice :D Noh, ei tuu kovin kalliiks hankkia muutama lisää näitä varastoon! Taidan ostaa pari hopeistakin.. :P Elikkä jos jäit nuolemaan näppejäsi Nellyn tai H&M:n hiussormuksen suhteen, niin TÄÄLTÄ löytyy miljoona kertaa edukkaammin ;)

4 kommenttia:

  1. looks amazing!

    http://same-but-diffrent.blogspot.de/

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä hyvältä! Mä tilasin eBaysta pari päivää sitten omani, kun jätin H&M:ltä ostamatta. Nuorempana etsin just ton kaltasta kapistusta ja käytinkin ponnarin päällä jotain semmosta kankaista vastaavaa, joka tois ponihäntää tolleen irti päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos :) Joo, on kyllä mainio kapistus toi hiussormus, kivaa vaihtelua perusponnariin! Ja nimenomaan toi on just kiva että ponnari ei ihan päätä myöten valu, vaan tulee vähän "irti" :D

      Poista