Monday randoms

IMG_7116
IMG_7119
Tangle Teezer on saapunut vihdoin ja viimein! Mähän tilasin tämän mintunvihreänä Fragrance Directiltä, mutta sieltä tuli viestiä että se olikin keretty loppuunmyymään.. Hmmpf. Onneks sitten Look Fantasticilta löytyi, jeejee! Hitot siitä vihreästä, tää neonpinkki on kymmenen kertaa hienompi (niinku sillä värillä nyt jotain väliä olisi...) ja tulipahan ainakin pari euroa halvemmaks sillä LF:llä postarit on ilmaiset, toisin kuin FD:llä. :) Multa lähtee kyllä todella kovat suosittelut tästä harjasta, aivan loistava keksintö. Mulla on tosi paksut, hieman "karheat" hiukset, ja tää tekee suorastaan ihmeitä mun jatkuvasti takussa olevalle tukalleni... aion ostaa ehdottomasti toisenkin, jotta aina löytyy yks harja kotoa ja yks laukusta! :) 

IMG_7107
Arvatkaa miten innoissani tästä oon?! Heti lähti tilaus neljästä Satumetsä-kulhosta, ihan vaan siks että pelkään että niitä ei liikkeestä löydy ja netistä loppuunmyydään, hahah :D Nyt mulla vihdoinkin on kuus lautasta, kuus mukia ja kun tää tilaus saapuu niin myös kuus kulhoa, jee! Haluisin kyllä vielä sen ison 2,8L kulhon ja 1-2 isompaa lautasta, mutta eiköhän nääkin ala jo riittämään.. :) Tosin, saattaa olla että myöhemmin ostan kaikkea vielä muutaman "varalle" niin ei jää myöhemmin harmittamaan, jos jotain sattuu vuosin varrella hajoamaan... Mä vihaan Iittalaa, niillä on liikaa ihania astioita! Mulla on jo ties kuinka montaa eri sarjaa, mutta nyt viimeisin ihastus on Paratiisi. Haluisin niitä lautasia vielä joskus, ää-äää... Harmi vaan että ovat aikas hintavia :P

IMG_7075
Meidän terassi on nyt siivottu talven jäljiltä, joten pitihän mun heti päästä syömään ulos raittiiseen ilmaan. Älkää naurako tolle mun gourmet-ruualle, Chipstersin kalapullat on oikeesti tosi hyviä (mun kokkaamistaidot ei moisiin riittäisi) :-D 

IMG_7080
Mä oon tosi pahasti jumiutunut salaattiin, jossa on punasipulia, paprikaa ja jotakin juustoa - yleensä mozzarellaa, nyt oli kokeilussa Tavernan Beyaz Peynir. Oli kyllä tosi hyvää, vaikka hyvin simppeliä onkin :) Voisin helposti syödä joka päivä tollasta salaattia, kunhan vaan annoksen lihatuotetta vaihtelisi! 

IMG_7091
Mulla oli aika apaattista lounasseuraa :D

IMG_7088
IMG_7095
Suvi Koponen bongattu Voguesta! 

IMG_7125
Kohta täytyy lähtee käymään postissa, ja sen jälkeen taitaa mun päivä jatkua näiden parissa! :) Koitan tänään saada TOP10 Laukut -postauksen valmiiksi eli semmonen todennäkösesti vielä tulossa myöhemmin :)

11 kommenttia:

  1. Apua minkä kaupan alennus toi on? Siis iittala satumetsä 10 €:lla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iittalan oma nettikauppa, ja jos oikein käsitin niin joissain Iittalan myymälöissäkin pitäis löytyy nyt Satumetsää! :) Aivan mahtava tarjous...

      Poista
  2. Mä haluun ton tangle teezerin! Pitääki alkaa metsästää sitä jostain, nää mun hiukset tarvis just ton koska normi harjalla mä oon varmaa 30 vuotiaana jo puoliks kalju. Jää niin pahasti takkuun takaalta kun käyttää huivia niin toi olis niitten reppanahiuksien pelastaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyl hankkia käsiinsä ja äkkiä, eipä enää toi aiempi perus harja tunnu ees harjalta kerran ku on tällä sukinu tukkansa takuttomaks! :D Noita näky olevan myynnissä ainaki Paavolan Citymarketin yhteydes olevas kampaamoliikkees (jos nyt yhtään oikein muistelen..) :)

      Poista
    2. ...mutta siis netistä tosiaan saa huomattavasti halvemmalla!

      Poista
  3. Mä tykkään myös Iittalan Paratiisista. Nimenomaan mustavalkoisesta, jonka valmistus on käsittääkseni loppunut. Loppumisen jälkeen sitä on näkynyt vielä vaikka kuinka. Äiti keräsi itselleen kunnon lautassarjan ja sai omalta äidiltään kahvikuppeja lautasineen. Mä voisin olla sit se, joka perii Paratiisin joskus äidiltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mustavalkonen on kyllä tosi ihana, mut ite tykkään ehkä hitusen enemmän värillisestä Paratiisista! :p Ja oikeestaan vaan ne isot ruokalautaset on sellasia "haluunhaluunhaluun!!" juttuja.

      Haha, astiakokoelman perimistä odotellessa siis :D Mun äidillä on Taika-sarjaa aika paljon ja oon kyllä ilomielin ottamassa ne itelleni jos se joskus kyllästyy! Ei vaan taida näillä näkymin ihan heti olla luopumassa kokoelmastaan, hih.. :) Tykkäisin kovasti että Satumetsä olis kevät/kesäastiastona ja Taika-sarjan vois kaivaa kaapeista esiin syksyksi ja talveksi.

      Poista
  4. Haluun ton tangle teezerin! Oon monta kertaa meinannut tilata sen, mutta aina unohtanut.. Nyt kyllä pakko laittaa heti tilaus menemään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mullakin meni useempi viikko ennen ku sain aikaseks tilata! :D Suosittelen kyl tosi kovaa tota harjaa :)

      Poista
  5. Tuo tangle teezer on kyllä ihan paras. Kaikki muut harjat olen heittänyt roskiin jo aikapäiviä sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Painii kyl ihan eri sarjassa normi harjoihin verrattuna! Ainoo mikä aluks on tuntunu vähä hankalalt on se varsiosan puuttuminen, joutuu vähän miettii et miten siitä tangle teezerist pitäs kiinni pitää, mut kyl se siitä :)

      Poista