Almost perfect leather jacket

IMG_4729
IMG_4739
Tänään tuli Nelly-tilaus, oli ihan pakko saada kokeiltavaksi Rock'n Blue -merkin waterfall-mallinen nahkatakki. Nykyään nahkatakit viehättää mua tosi harvoin, oon tosi nirso eikä mikään kelpaa - ei varsinkaan 2-3 vuotta sitten ostettu Vero Modan "teini" nahkatakki neuleribbauksilla... hyi. No, kun näin tämän takin netissä, ihastuin heti. Kuukauden jaksoin kuolata, kunnes sorruin naputtelemaan tilauksen tulemaan. Livenä takki on aiiiiiiivan täydellinen, jopa hienompi kuin mainoskuvissa, ja materiaali on ihanan pehmeää nahkaa joka kiiltää hiukan. Mutta tottakai täydellisessä nahkatakissa on yksi mutta, joka estää mua pitämästä sitä: liian pieni koko. BUUUUUUUU! Nyt ei auta kuin toivoa, että Nellylle tulisi esim. asiakaspalautuksena yhtä kokoa isompi takki - enkä yhtään panisi pahakseni, jos takki varustettaisiin mehevällä aleprosentilla, sen verran tyyris kuitenkin on. Kattelin jo ebaystakin waterfall -nahkatakkeja, mutta ei löytynyt mitään läheskään yhtä siistiä yksilöä kuin tämä Rock'n Bluen tapaus. :(( 

Lisäksi tilauksen mukana tuli yks Tutti Frutti -merkkinen musta mekko epäsymmetrisellä helmalla, mutta kangas oli vähän laaduttoman oloista niin en viittinyt sitäkään pitää. Palautukseen lähtee siis takki ja mekko, voi surkujen surku. 

TRANSLATION: I found this Rock'n Blue waterfall leather jacket from Nelly and fell in love at a first sight. Leather is unbelievable soft material which shines a little bit and the waterfall model is cool, couldn't be more perfect.. but unfornately, the size is too small :( Now I just need to return this beautiful jacket and hope that there will be a size bigger one in the stock someday (customer returns etc).

2 kommenttia:

  1. MInkäs kokonen toi on, ja joko laitoit takaisin Nellylle??
    Haluaisin ostaaa tuon!! =)

    VastaaPoista
  2. dodo,
    Palautin jo takin :)

    VastaaPoista