"Mä ostaisin varmaan tuhat paria kenkiä"

Nimetön
Mulla on hirveä hinku hankkia uudet kengät kevääksi! Mieluiten sellaiset, joissa on kunnon korko, mutta joilla on silti helppo kävellä.  Jos lompakossa olis reilu pari hunttia laittaa popoihin, tilaisin  Nellyltä nää kaikki... :D Eniten tykkään noista ylimmistä mustista korkkareista, joissa on 12,5cm korko ja 4cm korokepohja - jotenkin söpöt kun toi korko on tollain. :D Ja voi että, noi alimmaiset neonkeltaset muoviballerinat on kuin luotu Furlan Candy-laukun kanssa mätsättäväksi! Ei sillä, että mulla karkkilaukkua ainakaan toistaiseksi olisi, heh. Leopardiwedget mulla on edelleen etsinnöissä, ja noi kollaasissa olevat olis aika perfectot, mutta kokoja ei oo kai ku vaan 40 asti, eikä oo kokojen valvonta -nappulaa että vois kytätä, tuleeko 41-kokoa... :( Nyyh!

ökml
Uutuuksia selatessa huomio kiinnittyi erityisesti pinkkeihin liehulahkeisiin housuihin, joista ainakin mulla tuli heti Jil Sandersin tuorein mallisto mieleen. Ostaisin tollaiset heti, jos en ihonväriltäni olisi niin punakka (oi missä olet, rusketus?) :> Toimis varmaan kivana väripilkkuna muuten kokomustassa asussa! 

ökl
Ja tässä lisää uutuusjuttuja. Toi oranssi mekko on sairaan siisti! Harmi että mun pohkeet ja nilkat on äärimmäisen kaukana sirosta, ja toi mekko nimenomaan korostaa niitä.. hmmh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti