Watermelon

cvs_effected
Viime keskiviikkona oltiin erään kaverin kanssa Lahessa ja kierreltiin tuntitolkulla kauppoja ja käytiin hesburgeroimassa (mansikkapirtelö omnomnom). Koska oon ruotsalaisittain jätte pank, ei mukaan tarttunut juuri mitään, mutta The Body Shopista oli pakko saada muutama vesimelonin tuoksuinen juttu! :)

vdfvss_effected
Vartalovoide maksoi 6,5e. Katselin kaiholla, kun kaveri osti sellasen kolmenkympin mansikantuoksuisen setin, ja omat rahat ei riittäneet edes yhteen sellaiseen 200ml persikka/kookos/sitruuna/you name it -rasvaputeliin.. mutta löytyipä sitten klassikkotuotteiden sarjasta omaan budjettiin sopiva vesimelonivoide! :) Jäin himoitsemaan kyseisen sarjan Ice Blue -shampoota, josta diggailin hillittömästi jo yläasteen alkupuolella. 


efdg_effected
Born Lippy -huulirasvat oli ala-asteella mun ensimmäinen kosketus The Body Shopiin. Muistan olleeni niin fiiliksissäni, kun ostin Ylivieskan TBS:stä kaks tollast huulirasvaa ja aattelin olevani tosi valveutunut kuluttaja kun asioin kosmetiikkakaupassa, jossa kaikki meikkiputelit on tummanvihreitä :D

marisk_effected
Peeäs, Citymarketeissa on just nyt meneillään kampanja, jonka aikana voi ostaa Mariskooleja puoleen hintaan kun keräilee leimoja tollaiseen korttiin :)

2 kommenttia:

  1. remuseni, mul on tollasses leimakortis jo kahen mariskoolin verran leimoi :)

    VastaaPoista
  2. Rakas anonyymi,
    Mullakii on melkein, viel yks leima ja sit saa kaks skoooooolia :D haluun vaaleenpunasen ja turkoosinnnn <3

    VastaaPoista