Ei pois poskionteloista pääse aatos, mul on joka komerossa haiseva raato.

Siis kuin paljon vihaankaan työharjottelupaikan etsimistä! Voin kertoa, että hyvin paljon... oon yrittänyt soitella ties minne, mutta joko a. ilmainen työvoima ei kelpaa, b. puheluihin ei vastata eikä takaisin päin soiteta, tai c. puhelu ohjataan seuraavaan ja seuraavaan ja seuraavaan ja taas seuraavaan numeroon - ja lopulta taas siihen numeroon, mihin ensimmäiseksi soitin, eikä missään tiedetä yhtään mitään. Murr! Hermot menee. Onneks sentään yhdestä paikasta luvattiin jo harkita asiaa, ja henkilö kenelle soitin, lupasi keskustella asiasta assistenttinsa kanssa, ja pyysi mua soittamaan myöhemmin uudelleen. 

Nyt en soita yhtään minnekään hetkeen - taidan selailla ton eilen tulleen Ellen läpi - ja sitten pitää kai taas alkaa keksiä lisää sopivia paikkoja, joihin kilauttaa harjottelupaikkaa kyselläkseen. Nyt tähän väliin isken pari kuvaa viime päiviltä: 

öökn_effected
-l.m,_effected
vvb_effected
rooooooope_effected

Hauskat päivänjatkot kaikille kivoille! ♥

PS: Muistakaa että osa huuto.net -kohteista sulkeutuu ylihuomenna :>

2 kommenttia:

  1. mistä noi sun kengät on? täydelliset

    VastaaPoista
  2. Miiru,
    Ostin ne joskus reilu vuos sitten Helsinki10:stä! :> Jeremy Scottin Adidakselle suunnittelemat JS Wingsit, ainakin ebaysta niit löytyy aika paljon (ja halvemmalla kuin 220e minkä ite menin noista maksamaan...)

    VastaaPoista