He used to go to his favorite bookstores and rip out his favorite pages

Tässä nyt tulis tää huonepostaus. Kuvia on jotai miljoona, toivottavasti kellää ei tuu suuria ongelmia kuvien latautumisen/näkymisen kaa! :)

h1+_effected
Tältä näyttää näkymä ku kattelee ovensuusta päin.  

h23_effected

h2_effected
Tykkään tosta Diorin ilmapallokuvasta tosi paljon ja siitä se ajatus sitten lähti... lopputuloksena neljä hajuvesimainoksista väsättyä taulua :D Paljettinaamiot H&M.

h3_effected
En tiiä miten ees kehtaan julkasta tän otoksen... :D Tässä siis mun pienen valtakunnan häpeäpilkku - pöytä täynnä kaikenmaailman roinaa. Tossa on mm. mun pienehkö astiakokoelma odottelemassa että ostan vitriinikaapin. En vaan oo vielä löytäny tarpeeks hienoa yksilöä, ainoo minkä huolisin on Anttilan nettikaupassa mut huonekalutilaukseen tulis ihan sairaat postikulut päälle.. yyhh. Ehkä se on muutenkin järkevämpää hommata vasta sitten kun muutan pois kotoa ens vuoden puolella, koulusta valmistuttuani. Täytyy sitä odotellessa yrittää saada noi kamat mahtumaan jonnekin muualle.. :--D

h8_effected
Ben&Jerry's -purkit oon tökännyt seinään kiinni ihan vaan nuppineuloilla. Vieressä olevassa laatikossa majaileva n. 2000 kokoa liian pieni korkkari puolestaan on muutaman euron löyty kirpparilta ja mun oli ihan pakko ujuttaa se sisustukseen mukaan. Kengän identtinen sisko päätyi valitettavasti roskikseen aloittelemaan uutta elämäänsä, koska se oli turmeltu jollain pinttyneellä, isokokoisella likatahralla. :--(

h6_effected
Ellet, Voguet, Trendit ja Oliviat löytyy puisesta korista. Haluisin kovasti tämmöisen, mutta eipä oo oikeen näkyny missään vastaavia bokseja :(

h14_effected
Sängyn päällä on tyynykeon lisäksi pupu, leopardi ja kaks nallee lapsuudesta, musta emosieluinen örkki puolestaan on Monkista peräisin. 

h4_effected
Mäkki.

h18_effected
Osa koulukirjoist hengailee väliaikaisesti tossa lattialla, koska mulla on uusittavia kokeita luvassa :(( Muut opukset on sängyn alla laatikoissa. Toivottavasti en enää ikinä joudu tekemisiin niiden kanssa, hyi.

h15_effected
Leopardipussukoissa on kynsilakat ja rannekorut.

h10_effected
Iskän avustuksella väsätty korutaulu tai mikä lie, you name it. Ohje on hyvin simppeli: tarttet haluamasi kokoisen laudanpätkän, jonkinverran lautaa isomman kangaspalan, nitojan, nauloja, siimaa/lankaa/ketjua. Niittaat kankaan laudan taustapuoleen kiinni ja etupuolelle hakkaat nauloja sikin sokin ja kieputat niiden väliin siimaa tms. Sitten vaan kiinnität teoksen jollain konstilla seinälle, ite laitoin ton ihan vaan kahdella naulalla. :D

 h13_effected
Koruhömmelin yläpuolella on kello. 

h9_effected
Vaatekaapin ovessa roikkuu tollanen otus.

h20_effected
Levyt ja dvd:t. Oon aatellut maalata ton telineen pinkiks joskus! :>

h11_effected
Rekki. Tossa ostoskassissa roikkuu osa mun vyökokoelmasta ja tossa korihärpäkkeessä on hiuspantoja.  

h16_effected
Rekin yläpuolella on hajuvesiä ja maatuskoja :)

h21_effected

h12_effected
Verhotangossa roikkuu verhojen lisäksi kaks paljettitakkia. :D Ei täällä oikeesti oo noin synkkää, mitä kuva antaa ymmärtää! 


Mitäs sanotte? Tavarapaljous on toki hirveetä - sikahirveetä - mutta muuten mä kyllä ihan mieluusti oleilen täällä pienessä valtakunnassani, väreistä kun satun tykkäämään :)

12 kommenttia:

  1. SULLA ON IHANIN HUONE<3 aaa oikeesti rakastuin !! loveeeeeeee it

    VastaaPoista
  2. siis aivan tavattoman ihana huone, ihastuin jokaiseen yksityiskohtaan! kiitos erityisesti tuosta korutelinevinkistä, oon kauheesti koittanu keksiä mihin omat sais fiksusti esille! :D

    VastaaPoista
  3. Ihan sika ihana huone sulla! Tää inspiroi mua tosi paljon!

    VastaaPoista
  4. Ida,
    Kiitti! :)

    elisa,
    kiitti ja ollos hyvä vaan :D itekki mietin kauan et mihin tungen kaikki koruni, mut ku en löytäny kaupast mitää kivaa ni meinasin et hitto teen sitte ite :)

    Anette,
    Kiitos :)

    VastaaPoista
  5. inspiroiduin ihan hirveesti tosi monista jutuista, joita siula on huoneessasi. tosi kivasti sisustettu!<3

    VastaaPoista
  6. Anonyymi,
    Kiitos! <3

    VastaaPoista
  7. Oi oot ihanasti keksiny kaikkia tollasia pikkujuttuja! Esim toi kirjapino ja noi taulut! :)

    VastaaPoista
  8. Milja,
    Kiitosss :) Kirjapinosta itseasiassa en kauheesti ite ees diggaile, ne on vaan "väliaikaisesti" tossa kun muualle en niitä saa tungettua... mutta hyvä jos ees jonkun silmissä näyttää kivalta tollee :D

    VastaaPoista
  9. IHANA HUONE. Mistä ihmeestä oot hankkinut tollasen leffatelineen? :D Hauska!
    Mistäs maatuskat, leopardikoripussukat, aaa kaikki?

    VastaaPoista
  10. ami,
    Thank you! :> Ton telineen löysin mummon ja papan vanhasta navetasta joku 3v sitten! :D Se oli ihan ruosteessa mut onneks sen sai maalattua.. maatuskat taitaa olla myös mummolta tai ehkä kirpparilta, ja leopardipussukat oon tilannut h&m:ltä :)

    VastaaPoista
  11. Tää oli jotenki tosi inspiroiva postaus, oli pakko oikee palata kattelee. Ja, sulla on samanlainen nalle ku mun rakkain nalle Nallukkapallukka!!! Siis tuo harmaa jolla on sininen rusetti :) Mistä sun omas on peräisin?

    VastaaPoista
  12. Liezel,
    Kiitoskiitossss :) Kiva jos inspiroi! Mun nalle taitaa olla kummitädiltä saatu, se on munkin lemppari nalle vaikka onhan noit muitakin :D toi on kaikkein hellyyttävin, sympaattisin ja noh, "nallemaisin" nalle mikä mul on!

    VastaaPoista