Vaihtoehto perinnelätsälle

lök
Keväällä valmistuvat tyypit hoi - jos se kampauksen litistävä ja latistava valkolakki ei syystä tai toisesta innosta, niin ehkäpä tällainen yo-laketti natsaisi paremmin? Kirsi Nisonen ja Bob Helsinki ovat yhteistyössä toteuttaneet laketin, jonka värimaailma tulee suoraan perinnelätsästä ja jonka keskellä on lyyra - kuinkas muutenkaan. 40€ hintaisen laketin voi ostaa mm. Vilasta, Stockmannilta, Helsinki10:stä ja Design Forumista.

Mitä mieltä ootte tollasesta hiuspannasta? Onko ihan jees rikkoa perinteitä noinkin rajusti, vai onko jokaisen itseään kunnioittavan ylioppilaan aseteltava aito ja alkuperäinen valkolakki kutreillensa? Mä itse pidän tollaista lakettia aika nerokkaana keksintönä, mutta en ole varma, jättäisinkö siltikään lakkia ostamatta. Riippuisi varmaan aika pitkälti kampaushaaveista. :D Mä valmistun vasta ensi syksynä, joten mulla on onneksi aikaa miettiä - lakki vaiko jotain aivan muuta.

2 kommenttia:

  1. näitä laketteja sää myös pian stilissimasta ! ps. mun mielestä nää on ihan huippuja! ehdottomasti sanon jeejee uudistukselle ja aijon heilua tuo pässää monet vaput ja unohtaa sen lakin! (:

    VastaaPoista
  2. caroline,
    Aijaa, no kiitos tiedosta :--) Nyt kun mä oon jonkin aikaa katellu tollast lakettia niin alkaa jo tuntua, että mieluummin ostan laketin ku lakin sitten valmistujaisten aikaan syksyllä :D

    VastaaPoista