Ei oo olemassa pysähtyneit aikoja, aitoja tunteit ne on kaikki niin laihoja.

Hollahello. Olin melkein lähdössä Stadiin, mut kaveri ei yötöiden jälkeen jaksanutkaan lähteä (en kyl jaksais varmaan mäkään). Joskus toiste siis! Huvittavaa on se, että mä olin ihan oikeasti menossa tsekkaamaan  tänään Fashion Stock Salen ja harmittelin sen väliin jäämistä. No, nyt kattelin lisää infoa häppeninkistä ja kävi ilmi että se oli viime vuonna 15.-16.4. Helsingissä, ja tänä vuonna vasta toukokuun 20.-21. päivä... oispa ollu kiva tarpoa into piukeena sinne vanhan ylioppilastalon eteen vain todetakseen, ettei täällä hemmetti mitään oo :D Semmosta. Ois kyl toisaalt ollu ihan kiva lähteä  pitkäst aikaa hengailee tonne pk-seudulle, mut ketää ei kiinnosta lähtee seuraks nyyh. 

Nyt ei yhtään oo sellain moodi et jaksais kirjotella ja lörpötellä enemmänkin, joten lätkäsen tähän nyt pari random kuvaa eiliseltä! 

älökl_effected

kmklm_effected

uukökj_effected

läjj_effected

 piohouh_effected

pjiooh_effected

-lökhj_effected

Kuvista lyhyesti: Pellot näkyy olevan "pikkusen" veden peitossa, ballerinakausi on avattu ja Bailey's korkattu, ostin Renksun ABC:n kirjakaupasta Muistatko minut? -pokkarin vajaalla vitosella. That's it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti