Ohmigod

Nimetön
 Ai hemmetti että säikähdin, kun tossa aamupäivällä huomasin että uusia lukijoita tupsahtelee lisää muutaman minuutin välein... hetki piti kelata, että mitähän viisasta mä nyt oon mennyt jossakin toisaalla möläyttämään kun jengi yllättäen kiinnostuu mun blogista, hah. :-D Sitten tuli mieleen No Fashion Victims, jonne olin huvikseni linkittänyt blogini taannoin, kun lukijoita pyydettiin esittelemään blogejansa. No eikai vaan...?

Aattelin että voisin saada hyvällä tsägedillä yhen tai kaks lukijaa, jos joku intoutuisi kaivelemaan sieltä NFV:n kommenttiboksista satojen linkitettyjen blogien joukosta luettavaa ja bongaisi tän mun kyhäelmän, mutta härregyyd kun hoksasin päätyneeni top-kymppiin. Huhhuh :D Ennen oli lukijoita abouttirallaa 9-10 ja nyt kahta tyyppiä vaille 60! Lukijamäärän äkillisen kasvun vuoksi koin aiheelliseksi panostaa tähän blogijuttuun noin kympin verran euroja, ja latasin Toycamera -editointiohjelman maksullisen version. :-D Elikkä täst edes ei kuvien alareunoja raiskaa ne ärsyttävät vesileimat. Häkeltyneenä tekis myös mieli värkkäillä jotain historian ensimmäistä blogiarvontaa, mut kattellaan nyt! Kiitos vielä Emmille kun valkkas Light-skinned chicks in fresh kicksin listalleen! :> Ja tietty iso kiitos myös niin uusille kuin vanhoillekin lukijoille!

hkj_effected
Nyt ennen ku alan nukkua, taidan viel pienen hetken lukee tota pokkarii jonka viime viikol ostin. Tuntuu, et oon jo lukenut kaikki suomenkieliset lukemisen arvoset hömppäkirjat viimesintä Himoshoppaajaa lukuunottamatta, niin piti sitte siirtyä englanninkielisiin. Oon vasta sivulla 107 (viel reilut 300 jäljel, jeii) ku tota enkkua joutuu aina prosessoimaan aivosolujen sopukoissa vähän kauemmin, jotta ymmärtäisi mitä tekstissä seisoo. Tän ku oon lukenut loppuun, aattelin ebaysta taikka amazonista metsästää vinon pinon pokkareita lisää ettei lukemisen ihanuus pääse vahingossakaan unohtumaan. Suosituksia saa iskeä kommenttilootaan!  

rr_effected
Rambo

6 kommenttia:

 1. Kirja suosituksia (ehkä olet jo lukenut, mutta anyway :)): Eat prey love, p.s i love you, devil wears prada, timetraveller's wife. Ja pari ei hömppää, mutta mahtavaa kirjaa: the kite runner & room. /mikaela

  VastaaPoista
 2. Miku,
  Kiitti paljon suosituksista! Mitään noista en oo lukenut :D Eat pray love piti kyl aikoja sitten ostaa luettavaks, mutta unohtui sittemmin. Myös toi The kite runner kuulostaa ihan jeppikseltä pikaisen googletuksen perusteella :-D

  VastaaPoista
 3. remu voin lainaa sulle ton eat pray love kirjan, on sen verran tylsä kirja etten oo ite jaksanut lukee :) mut hei lue niitä troy haydenin kirjoi ne on hyvii :))

  VastaaPoista
 4. Petra,
  Mä löysin just tänää sen kirjan kirpparilt! :D Ihan uuden näköi eikä maksanu ku 50snt

  VastaaPoista
 5. hei vähän hyvä! ei ihmekkää et se oli myynnis ku on niin paska :DD

  VastaaPoista
 6. ei se mun mielest ooooole paskan oloinen :-D

  VastaaPoista