Guess

Guess on sellainen merkki, joka ei muhun yleensä iske sitte ollenkaan, ei missään muodossa. Laukut on mun mielestä useimmiten mauttomia ja korut tylsiä. Päädyin kuitenkin tylsistyneenä selailemaan Guessin nettikaupan valikoimaa läpi, ja ohhoh, löytyhän sieltä sentään jotain juttuja, mitkä munkin silmää miellyttää! 

Desktop18
Oon pitkään haaveillut Marc by Marc Jacobsin mustasta nahkalompakosta, mutta en oo valmis pistämään lompakkoon +200 euroa. Satanenkin tuntuu järkyltä hinnalta, vaikka toisaalta lompakko onkin päivittäisessä käytössä - laukkua vaihdan vaikka joka päivä jos mieli tekee, mutta lompakkoa en. Noh, tollainen Guessin rusettilompakko korvaisi loistavasti MJ-lompakon - ja maksaakin suurinpiirtein neljä kertaa vähemmän, 65€. Lompakko on sisäpuolelta täydellisen tilava, keskellä on jopa vetoketjullinen tasku! Mulla on lompakko aina täynnä kaikenmaailman kortteja, lippuja, lappuja ja kuitteja ja kuponkeja, joten mitä enemmän "lokeroita", sen parempi. Vielä kun noi metalliosat olis hopean sijaan kullanväriset, olisin varmaan heti ostoaikeissa :D Värejä on tarjolla neljä: vaaleansininen, liila, musta ja ruskea.

Myös rusetillinen clutch ja vyölaukku iskee ja kovaa. Etenkin jälkimmäisen huolisin harmaanruskeana ihan koska vaan omaan laukkukokoelmaani ;) Super söpö! Mulla on ennestään vasta yksi vyölaukku, ja se on on kyllä vertaansa vailla jos kätevyydestä puhutaan. Tukholmassa oli viime kesänä kiva plärätä alerekkejä läpi kun kädet oli täysin vapaana, ja omaisuus turvassa vyölaukussa, koko ajan näköpiirissä :D

Koruista vaan ketjukellot ja toi kultanen ranneketju herätti kiinnostuksen. Ellen mä olis niin palavan rakastunut erääseen Michael Korsin kultakelloon, voisin muuten harkita tohon Guessin ketjukelloon sijoittamista. Ja jos koskaan tuun tuntemaan tarvetta hopeiselle rannekellolle, niin tossa Guessissa vois olla potentiaalia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti