Tyytyväisyys on vaan laskettu onni, mut rumpufilli rinnassa katkasee sen kompin. Jo unohtunu rytmi herättää zombin, ajattelijalla toinen aivolohko onkin.

Moikka! Ja terveisiä sohvan pohjalta - kyl on harvinaislaatuisen tylsää tää kipeenä oleminen. Yskittää niin sikamäärin että kurkku on hellänä, päivisin on pikkusen lämpöä ja iltaa kohden nousee kuumetta. Ääh! Menispä äkkii ohi.

Eilen sain kirjotusten ennakkotulokset ja tota, eihän ne mitenkään hyvin menneet niinku vähän aattelinkin. Äikässä on hyvät mahollisuudet saada C, enkusta on just sillä hilkulla riittääkö C:hen ja ruotsi todenäkösesti tulee B:nä lautakunnasta takasin keväämmällä. Hmmpf. Ja viime syksynä tosiaan psykasta tuli B.  Tyytyväinen en oo missään määrin - tai no, äikästä se C saaaaattaa riittää mulle, koska vaikka essee menis miten hyvin tahansa, ni tekstitaito on aina ollut ja tulee olemaan asia, jossa en kykene loistamaan. Saattaa siis olla aika turhaa lähteä uusimaan tota :) Ens syksynä meen koittaa uudestaan psykaa ja toivon saavani siitä edes M:n, mieluummin jopa E:n koska se oli kuitenkin lemppari aine ja suhtaudun aiheeseen sen verran intohimoisesti että vähempään ei huvittais tyytyä. :D Enkun ja ruotsin uusin sitten joskus myöhemmin lähitulevaisuudessa, enkusta tavoite on M tai E ja ruotsista C. Harmittaa niin älyttömän paljon että kuuntelut kusi molemmissa kielikokeissa tosi pahasti, sain alle puolet maksimipistemäärästä! Kirjalliset meni ihan okei, mutta se ei kuitenkaan riittänyt kompensoimaan huonoja kuunteluita :/

En nyt tän enempää kirjottele taas näitä turhia löpinöitäni, joteeeeen:
 
mekko_effected
mekkooo_effected
Eilen tuli ebaysta ostettu seepramekko (alkujaan H&M:sta), I love it! Kattelin mekkoa jo kaupassa muutama vuosi sitten kun niitä oli myynnissä, mutta en ostanut. Harmitus iski viimeistään siinä vaiheessa, kun ihastelin mekkoa (ainakin toistaiseksi tauolla olevasta) Lainahöyhenissä -blogista. Ja nyt sain sen sitten alle kympillä vähän käytettynä, jee!

takkiio_effected
Tänään puolestaan tuli tekstari siitä, että H&M paketin voi noutaa ärrältä. Tää oli varmaan pienin tilaus ikinä, mitä mulle on ko. ruotsalaisfirmalta tullut - muovien kätkössä odotti mua vain yksi takki (+ toinen takki äipälle)... Tykkään tosta tosi paljon! Tulis vaan se vihreäkin pian:)

ll_effected
Kevään kunniaksi piti kaivaa esiin meikkilaatikon kätköistä oranssinpunainen Clarins -huulipuna (sävy Papaya).

PS: Voi ei, mikä noita pystysuunnassa olevia kuvia riivaa! Olin ainakin laittavinani niihinkin leveydeksi 640px :( Näyttää rumalta kun ne on nyt noin, mutta noh menköön tän kerran:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti