Syksyn suosikit

Nyt kun on tiirailtu Zaran, Hennesin, Boohoon, New Lookin ja Dorothy Perkinsin syksyn tarjontaa, lienee tässä sopiva rako iskeä pöytään "koonti" omista syysmuodin suosikeistani. Listalla ei ole pelkästään catwalkilta bongattuja muotioikkuja/ilmiöitä, vaan myös yksittäisiä vaatekappaleita joita oon syksyn tullen ajatellut kaappiini haalia :)

1. PINKKI + PUNAINEN
Yksi mun armoton lempi väriyhdistelmä on jo vuosia ollut pinkin ja punaisen harmoninen liitto, ja siksi oonkin iloinen kun kyseinen värikombo on siirtynyt kesäisistä hellemekoista myöskin syksyn lämpimiin neuleisiin mm. DKNY:n ja Moschinon mallistoissa. Mitä räikeämmät sävyt, sen parempi, mutta toisinaan tomaatinpunainen näyttää parhaalta hieman hillitymmän, berliininmunkkikuorrutteen kaltaisen vaaleanpunaisen seuralaisena, kun taas mielestäni kunnon hot pink kaipaa ystäväkseen hieman oranssiin taittavaa punaista. Kyllä, värien yhdistely on ehdottomasti tähtitiedettä, ainakin mulle :D Rentoon neuleeseen yhdistäisin joko simppelit mustat tai tummansiniset revityt farkut, suuret kultaiset korvakorut sekä kasan renkaita toiseen ranteeseen killumaan. Kesäisen maksimekon saa aseistettua syksyä vastaan sukkisten ja neuletakin voimalla.
polyvore2

2. NEULEET JA PONCHOT
Tänä vuonna on korkea aika saada vaatekaappiin laadukkaita neuleita, jotka ei aivan heti ole yltä päältä nukan peitossa. Musta, harmaa, beige, konjakkinen, viininpunainen, pinkki... siinä muutama väritoive. Neulepaitojen ja -takkien lisäksi olisi kivaa löytää kaappiin kiva poncho tai parikin.
polyvore3

3. LEMPPARI: METALLIT JA GLITTERIN SÄIHKE
Oon todella perso kaikelle kimmeltävälle, eikä mikään koru, laukku tai mekko maailmassa voi välkehtiä liikaa mun makuuni! Koruissa nykyään tulee suosittua kultaa ja sorsittua hopeaa, mutta vaatteissa hopea näyttäisi toimivan yllättävän hyvin toisinaan. Katsokaa nyt vaikka tota kollaasin upeaa Tiger of Swedenin Gloria -neuletta - vaikea sanoa, kumpi on upeampi ilmestys, hopea vaiko kultainen! :D Neuleen muodossa voisin kernaasti itsekin kiskoa päälleni metallia, mutta muuten kyllä saa kaikenlaiset alkemian ilosanomaa julistavat nahkatakit sun muut pysytellä näytöslavoilla.
polyvore1

4. VEKKIHAMEET JA -MEKOT
Ah, nyt vasta päästiinkin asiaan.. mä en oo vieläkään löytäny kivaa mustaa maksihametta, mutta syksyllä sen aion kaappiini saada vaikka väkisin - jouduin sitten kääntämään koko eBayn valikoiman ympäriämpäri tai en :) Hameen on oltava ehdottomasti ainakin nilkkoihin asti ulottuva, ehkä jopa astetta pidempikin, ja sen tulee olla vekitettyä sifonkimateriaalia. Mielessä kummittelee myös kuvausta vastaava hame värillisenäkin, ehkäpä viininpunaisena, tummanvihreänä tai violettina.
polyvore5

5. PARKATAKIT JA VILLAVIITAT
Parkatakki ei varmaan perusteluja pahemmin kaipaile - suht tyylikäs viimalta suojaaja ja ennen kaikkea mukava päällä. :p Haussa olisi tummanvihreä ohuehko parka syksyä varten, näköhavaintoja otetaan vastaan.. talveksi mulla onkin parkoja kaksin kappalein, vihreenä ja mustana, ja molemmissa on karvahuppu. Tosin se musta yksilö taitaa olla jo sen verran karseassa kunnossa, että talvella joutuu (pääsee!) taas takkiostoksille. 

Viittamainen takki olisi myös ihan huippu syksyksi! En oo vielä kohdannut täydellistä mustaa villaviittaa - paitsi Asosilla +200 euron hintaisena... etsinnät ovat käynnissä.
polyvore4

6. LEOPARDI & TEKOTURKIS
Yhdessä vaiheessa olin hulluna kaikenlaisiin eläinkuoseihin, mutta enää ei seepraraidat tai käärmeen suomut iske juuri lainkaan. Ainoastaan harvat ja valitut leopardikuosit aiheuttavat sydämen tykytystä, ja haaveissa onkin pitkään ollut löytää kivat leowedget tai herrainkenkä-tyyliset popot.

Tekoturkiksesta diggailen vähän joka muodossa, ja mulla kaapista löytyykin ainakin pari karvahattua, tekoturkiskauluri, pari liiviä.. mutta kaikki on sellaisia suht vaaleasävyisiä! Musta tai tummanruskea tekoturkisliivi voisi ikään kuin kruunata pienen kokoelmani ;D
polyvore6
Äh, kyllä huomaa miten tekstiä kirjottaessa iski väsymys kesken kaiken.. hirveen laiskaa liirumlaarumia, sorry guys :-D 

3 kommenttia:

  1. Myin just kesällä semmosen pitkähihasen paidan mikä oli tollanen pikki-punaraidallinen :DD ostin sen joskus öö.. 4 vuotta sit :)

    Hattiwatti :]

    VastaaPoista
  2. Ah mäkin rakastan tota pinkin ja punaisen yhdistelmää, ja onki kamalaa ku en voi sitä oikeen käyttää ainakaan suurissa määrin, ku hiuksetki on pinkit :/ Haaveilen silti pinkki-punasesta neuleesta, ehkä sitten ku hiusväri taas vaihtuu..

    VastaaPoista
  3. Hattiwatti,
    Oi vau :D

    Jade,
    Joo totta kyl, pinkit hiukset voi olla jo vähän hankalaa yhdistää punapinkkiin neuleeseen sillei et näyttäs kivalta ja toimivalta :c Vaik toisaalt, mistä sitä tietää ennen ku kokeilee! Mullaki on blondit hiukset ja on vaikee päästä eroon sellasest vaaalee tukka + pinkki = barbie/tuksu -ajattelusta, mut hitto, minähän silti aion hankkia Zarasta erään ihanan pinkin löllöneuleen, mätsäs se tukkaan tai ei! :P

    VastaaPoista