Couldn't even tell me to my face, had to text it, you can pack your bags, follow signs to the exit

Tässä vähän tän hetken lemppari musaa uuden 365 päivää kestävän rupeaman kunniaksi :)

G-Eazyltä tippuu tasasin väliajoin uusia biisejä, ja jopa useampikin levy vuodessa. Mun suurin musiikillinen rakkaudenkohde ikinä, heh :D En oo varmaan mitään artistia tai bändiä "fanittanut" yhtä pitkään, kun yleensä iskee kyllästyminen viimestään 2-3 vuoden jälkeen.. mutta G:tä jaksan aina vaan hehkuttaa. Tyyppi tekee ite kaiken, ja koskaan ei tiedä, mitä seuraavaksi on luvassa esim. samplejen osalta. 

Nää kaks biisii jäi mieleen siitä The Darkest Hour -leffasta, jotenkin tarttuvia.. etenkin I like that :D

Lana Del Rey on loistava! Mahtava ääni. Löysin tän artistin vasta ihan vähän aikaa sitten, mutta oon kuitenki ehtiny kuuntelee Video Gamesia jo viikkotolkulla putkeen.. yks lempibiiseist tällä hetkellä :)

Rihannan uusimmalt levyltä tää on ehkä eniten mun mieleen? Myös Fool in Love on aika jees. 

Näiden fiilistelyä ei pysty lopettaa varmaan koskaan. Jos G-Eazy on mulle se ulkomainen räppirakkaus niin Pyhimys varmaan on suomalaisista se suurin suosikki. Tutustuin Pyhin tuotantoon joskus yläasteella, silloisen mesekaverini Mikon kautta. Lol :D Harmi että Pyhimykseltä ei enää ilmeisesti oo levyjä tulossa, mutta onneks on Teflon Brothers sun muut jutut missä kyseinen herra tulee edelleen vaikuttamaan! 

2 kommenttia:

 1. Happy New Year! (:
  www.jessicajersey.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/1/12 18:12

  Jessica,
  Thank youuuu :) Happy New Year for you too!

  VastaaPoista