I'll be your liqour bathing your soul.

mjmkui
1. & 2. Tilasin jokin aikaa sitten Bestselleriltä, ja paketti tuli eilen. Nahkaiset käsineet ei ole oikeasti sähkönsiniset, kuva vaan vähän hämää, vaikka toisaalta ei ne ole myöskään tuotekuvan mukaisesti kirkkaan turkoosit.. vähän kieltämättä petyin ostokseen, mutta enpä viitsi palauttaakaan kun postarit tulisi itselle maksettavaksi, eikä nää nyt onneksi maksanutkaan kun n. 12€ (oli alessa -70%). Kyllä mä näitä hyvin voin käyttää, mutta ei oo läheskään niin kivat kuin odotin =) Toinen ostos oli tollanen villahattu, tilasin sen lähinnä siksi koska minimitilaus oli 20€ ja toi oli tosi halpa, n. 7€ muistaakseni - tästäkin säästin mukavat 70 prosenttia ovh:sta. Näytän vaan ihan dorkalta tollasen hatun kanssa, joten saatanpa myydä ton pois :/ Harmi, toi olis just söpö. Ei ihan onnistunein tilaus kaikenkaikkiaan! 3. Onneksi myös erittäin mieluisia ostoksia on tullut tehtyä ;) Eilen yhden työhaastattelun jälkeen piipahdin nopeasti kaupoilla kattelemassa, josko löytyisi jotain kivaa. Hinkusin jo joulun aikoihin noita The Body Shopin Cranberry Joy -sarjan tuotteita, mutta en raaskinut ostaa.. no, nyt sain n. 15 eurolla suihkugellin ja vartalovoiteen, jee :) Nää on niin ihanan tuoksusia. 4. Ootteko nähny jo tarpeeks tota mun Korsia? Ootte varmaan, mut tykkään tosta niin paljon! En muita laukkuja käytäkään, just heivasin kaikki mun isot arkikäytössä olleet laukut pois kaapeista pyörimästä, kun ei niitä vaan enää tuu käytettyä ollenkaan. Kun kerran hankkii hyvän ja laadukkaan laukun, ei kyllä entiseen oo paluuta :/ Nyt mulla pyörii päässä kaikenmaailman Miu Miut ja Yves Saint Laurentit, oi voi... 

2 kommenttia:

  1. Oon alkanut vähän salaa ja vähemmän salaa haaveilemaan tuosta mustasta Hamiltonista ruskeani rinnalle :-p Oon niin totally into it, ettei mitään rajaa! Ja oot oikeessa, kun on ostanut muutaman oikeasti laadukkaan tuotteen niin siitä ei ole paluuta. Nahka on aina nahkaa ;) Mielummin ostan kerralla kunnollisen ja kalliimmankin, jos sen jälkeen ei tarvitse ostaa tusinaa ihan kivaa - ja tulee lopulta halvemmaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no mä taas haluaisin jossain vaiheessa sen ruskean Hamiltonin! :D Mä en osaa enää ees katella esim. H&M:ssä laukkuja, ja oon myös aika hyvin saanu mun muovilaukkukokoelman pienenemään Bvlgari ja MK -laukkujen myötä. Ennen mul oli valehtelematta varmaan 30-40 laukkua (lähinnä GT:n, H&M:n, Piecesin jne clutcheja), mut silti aina tuntui ettei omista sopivaa laukkua. Mutta kappas, heti kun sain viime keväänä Bvlgarin käsiini, on se kelvannut niin baariin, kauppareissulle ja ties mihin juhliin, ja joulukuussa ostettu Hamilton nyt tietty menee vähän isommasta arkilaukusta. On kyllä niin loistava laukku, siihen sopii just eikä melkein kaikki oleellinen mukaan :--) Ja totta, huomattavasti mieluummin ostaa kerran tai pari vuodessa laadukkaan laukun eikä vaan hamstraa viikottain lisää jotain halpoja keinomateriaalisia pikkulaukkuja - pitkän ajan kuluessa nekin kyllä tulee yllättävän kalliiksi.

      Poista