I picked up a guitar, what does this signify? I'm gonna play some heavy metal riffs and you will die

miumiuu_effected
miumiumiuufa_effected
miumiuus_effected
Oops whoops I did it again... tervetuloa kotiin, Miu Miu korvispari numero kaksi! Ensin saapuivat omenat, nyt sitten pinkkipunaiset läpikuultavat sydämet. En vaan voi vastustaa näitä isokokoisia ja hassuja muovikoruja, joissa on kultaiset yksityiskohdat ja Swarovski-kristalleja. Harmi vaan, että toisessa korviksessa on pikkusen vääntynyt tuo klipsi.. :s Sen takia en oo vielä irrottanut hintalappua. Aion kyllä negatiivisella palautteella uhaten kinuta joko pientä hinnan alennusta tai koko kaupan perumista, sillä asiasta ei ollut mitään mainintaa. En uskalla myöskään ominpäin alkaa vääntämään klipsiä "sijoilleen" koska pelottaa että metalliosa katkeaa tai jotain :s Kyllähän korviksia voi toki käyttää, mutta se, missä on vääntynyt klipsi, ei pysy ihan yhtä tukeavasti korvassa kiinni kuin ei-vääntynyt toverinsa. Vaatii vain pientä ekstra varovaisuutta. 

mimfif_effected
No, kummat on enemmän kivat? :D

PS: Fashion Chalet -blogissa on arvonta, jossa voi voittaa ihanan Balenciagan laukun! ;)

TRANSLATION: Yes, my second Miu Miu earring pair is here! First I got the apple earrings and now the heart ones... loving both pairs! But there's a sad thing with these heart earrings: other clip-on is bent. Of course I can still use earrings, but other of them feels a bit loose when attached on earlobe.. I'm going to ask some price reduction or otherwise I have no choise than send them back. It would be sad because I love these earrings, but I'm not willing to pay so high price for faulty product.. :/

PS: Have you entered this amazing Balenciaga giweaway yet? 

3 kommenttia:

 1. aaaaws nuo omenat on aivan ihanat!

  ps. http://ennenposteljoonintuloa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oli joskus kiva nähdä näitä ihan in action :--) Ja noita muita ostoksiakin, niitä kun tuppaa olemaan lähes joka postaus täynnä. Korsit vain kätee killumaa ja tigeria päälle!

  VastaaPoista
 3. Matilda,
  Kiitos, niinhä ne kyllä on :)

  Anonyymi,
  Toivomus vastaanotettu! Mä itsekin tavallaan haluaisin edes sillon tällön viskata tänne asukuvia, mutta syitä on monia, miksi se ei ole toteutunut eikä todennäköisesti iiihan heti oo toteutumassakaan. Lähdetään nyt ihan vaikka siitä, että näin talvella tuntuu, ettei edes aamupäivällä ole välttämättä tarpeeksi valoisaa - en pidä harmaista ja huonolaatuisista kuvista, enkä halua sellaisia blogiini laittaa. Täällä kotona asuessa on vähän hankalaa nakittaa ketään kuvaamaan asuja, koska no, noita kanssaeläjiä ei oo oikein siunattu kamerankäyttötaidoilla.. :-D Oleellista lienee myös se, etten pidä naamastani enkä viihdy kameran edessä kovin hyvin. Aina pitää joko pelleillä tai sitten näytän vaivaantuneelta ja vihaiselta, en voi sille mitään :D Voisin myös vähän narista kuvauspaikkojen puutteesta mutta no, uskaltaisin luvata että viimeistään sitten kun oon täältä korvesta muuttanut pois ihmisten ilmoille, ihan omaan kämppään, niin sitten varmaan voisin sillon tällön pyytää vaikka jotain kaveria ottaa kuvia :)

  VastaaPoista