So much pain may come our way, there may come a day when we have nothing left to say

Hellurei! Ja hyvää iltaa vaan kaikille koneen ääressä nuokkuville. Tänään ratsattiin kaverin kaa alemyynnit, mut khröm, ostossaalis jäi suorastaan säälittäväksi.. :D Parempi onni ensi kerralla, ehkä.

fssst
1. Ensin käytiin Amarillossa, jossa palvelu oli surkeaa jo toista kertaa lyhyehkön ajan sisällä - taaskaan meitä ei huomannu kukaan eikä meiltä otettu tilausta :D Venattiin yhtään liioittelematta puoli hemmetin tuntia, ja sen aikana moni meidän jälkeen tullut sai jo murkinansa nokan eteen. Viimein tarjoilija tuli tilauksen hakemaan, onneksi(ko? Ehkä ois vaan kandennu vaihtaa paikkaa). No, se unohti kysyä mitä juodaan, eikä myöskään saatu niitä kivoja nachoja ennen ku ite pyydettiin ja toki siinä vaiheessa se ruokakin tuli jo pöytään -___- Välillä tuntuu, että jossain ruokapaikoissa on joku hullu periaate, ettei nuorta populaa tartte palvella ollenkaan, etenkään jos on ihan vaan kaksin liikkeellä, vaan kaikki isossa seurueessa olevat, keski-ikäset ja vanhukset pääsee "jonon ohi" :D Mulla itselläni ei kyllä luonto anna periksi, että menisin itse sinne tiskille tilaamaan. Minä oon maksava asiakas ja tahon samaa palvelua mitä saa muutkin, piste :p Noo, ehkä seuraavalla kerralla ihan vaihtelun vuoksi murkinoin jossain muualla. 2. Sain Petralta joululahjaks Muumimukin, thank you so much <3 Tää on mun ensimmäinen, mut voisinpa hankkia tälle kamuks Nipsun. 3. Ostokset!!! Hurjaa. Ostin Gina Tricotista korvikset joille alessa jäi hintaa ainoastaan 2,5€, sekä hiuspompuloita. 4. Kotiin tullessa odotti köyhät ritarit, nam! 


frwsg
Joskus aiemmin tällä viikolla käytiin mamin ja mun kummitädin kanssa syömässä Olassa, sellasessa paikassa kuin ravintola Tahto. :D Vaikka tääl onki tullu asuttua jo 5-vuotiaasta asti, ni eipä oo ennen tullu syötyä rakkaan (köhköh) kotikuntani alueella - tosin ei sillä, että muutenkaan olisi juuri kehuttavaa ruokapaikkojen suhteen... Enivei, ruoka oli kuitenkin tosi hyvää! Odotukset ei ollu kauheen korkealla, johtuen mun pienoisesta asennevammasta Olaa kohtaan, mutta positiivinen yllätys tosiaan oli että täällä voi sijaita näinkin kiva ravintola. Taidan käydä toistekin.. söin tollasen broileripastan, ja jälkkäriksi kolmeen pekkaan jaettiin annos nimeltä ranskalainen suudelma, eli creme bruleeta ja marinoituja hedelmiä. :)

IMG_0317
Rambo on paras poseeraaja tässä talossa. Kai tolla ilmeellä nyt pääsis vaikka johonki kauniiden kissojen katalogiin tai jotai? :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti