Tilattua...

hm2
1. Marimekon käsipyyhkeet löysin puoleen hintaan aamulla ruokakauppareissulla :D Ajattelin just vähän aikaa sitten että pitää Sokokselta käydä joskus ostamassa tämmöset punapinkit Marimekot, mutta nyt kävi tuuri ja sain puoleen hintana 2 kpl ;) Maksettavaa jäi kymppi, wohoo! 2. Ei pitäis tilailla mitään, mutta.. tilasin kuitenkin, onhan nuo H&M:n alet aika vastustamattomat. Kivoin juttu taitaa olla musta maksimekko, josta kuvasin vain tuon yläosan sillä alaosa onkin sitten ihan täysin simppeli ja olis ollut vaikee saada järkevä kuva niin pitkästä mekosta :--) 3. Ebay-löytö: pinkki tekoturkistupsu! Vieressä se Nellyn versio, johon käytin osan lahjakortista hiljattain. 4. H&M: mahtavat tabletit, joita mulla ennestään oli kaksi. Nyt nää oli alessa n. 2€ niin piti tilaa, tykkään sen verran paljon :-) Haluun parittaa nämä sitten lähitulevaisuudessa joko tummanruskean tai valkoisen ruokapöydän kanssa! Tai ehkä pitäisi heittäytyä retroksi ja maalata joku vanha löytöpöytä mintunvihreäksi? :-D Ajatus kaikenlaisista tuunausoperaatioista houkuttelee, mutta kun kyseessä on sellainen säheltävä haihattelija kuin meikäläinen, toteutus todennäköisesti kusisi aika pahasti. Mööh.

hm1
H&M -linjalla pysytään. Myös tollanen tummanharmaa puuvillapaita jää omaan kaappiin, samoin musta tyllihame. En ymmärrä ton hameen mitotusta ollenkaan, tilasin joskus marraskuussa ihan sen normi oman koon mikä mulla on, mutta se oli tajuttoman iso ja suunnilleen valui päältä... ni tää on nyt sitten kaks kokoa pienempi ja just eikä melkein sopiva! Tykkään myös siitä, että tässä pienemmässä koossa on pikkusen lyhyempi helma, edellisessä helma jäi typerästi pohkeen puolivälin alle... hrrr kammottavaa.

261blog4_effected
Paketista jäi vielä yksi hurjan söpö asia pidettäväksi: koiran neule <3 Kun näin tän, houkutus tilata oli aivan liian suuri. Nyt tarvitaan enää vaan se koira, ja sen on sitten parempi olla S-kokoa, heh :D Oon aina haaveillut pikkusesta koirasta (vaikka toki kissoista pidän myös vähintään yhtä paljon...), mutta mun ei meillä oo sellaista ikinä ollut. Ja aina kun hauvavauva on tullut puheeksi, iskä on ollut sitä mieltä että jos koira hankittais ni se olis sitten sellanen iiiso vahtikoira. No, koiran hankin heti kun olosuhteet sen sallii :) Mä oon jo pari vuotta tiennyt nimenkin, jonka aion sitten tulevaisuudessa koiruliinille antaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti