I took you to Best Buy, you took me home to meet your mom and dad

Kello on kaksi yöllä ja täällä sitä vain haaveillaan kengistä. Tässä tän hetken top kolmosta nelosta... 

aaacddd1db4f8d05e093a1922f1e0b232f2_best
Nämä Sam Edelmanin Petty -nimiset bootsit olisivat niin mainiot nyt talveksi, kun toivoisi räpylän alle hieman korkoa mutta haluaa kuitenkin pysyä luistinrataa muistuttavalla tiellä pystyssä. Näitä oli viime syksynä My Wardrobessa myynnissä, mutta nyttemmin taitaa löytyä vaan lähinnä jämäkokoja sieltä sun täältä nettikauppojen mittavasta kirjosta. Löysin sattumoisin just mun koon yhestä jenkkikaupasta ja suhteellisen kivaan hintaan, mutta ei oo kyllä nyt hetkeen valuuttaa tällaiseen hankintaan. :c

aaatoshr
Topshop. Nää kevääksi!!! Ihan liian perfectot. Oon viime aikoina huumaantunut taas vihreän eri sävyistä; fiilistelen niin minttua, smaragdia, myrkkyä kuin myös perus kirkkaanvihreää. Tykkään myös hirveesti ton mallisista pappakengistä, vai herrainkengiksikö niitä kuului kutsua.. anyway nämä taitaa olla nyt se ihan ykkös juttu johon seuraavaksi ajattelin sijoittaa - jos näitä on vielä hetken päästä jäljellä.. :)

aaaniuuityr
Oon päättänyt heittäytyä hurjaksi ja alkaa käydä tässä jossain vaiheessa kevättä salilla. Jooh, minä joka en koskaan oo salikorttia omistanut, ja tähän asti lähinnä kammonnut ajatustakin sellaisesta.. kumminkin nyt, kun opiskelu ei enää kuulu mun päiväjärjestykseen, ei mulla oo enää mitään tekosyytä jättää kokeilematta. Mihinkään ryhmäliikuntatunneille mua ei edelleenkään saisi edes kirveellä uhaten menemään, mutta ehkä se sali olis jotain sekin :) Jos alkaa näyttää siltä, että sille tielle riittää motivaatiota myös jäädä, niin mikäs sitä motivaatiota nostattais yhtä hyvin lisää kuin kivat varusteet! :D Kengissä, treenikassissa ja juomapullossa saa mieluusti olla väriä, vaatteissa todennäköisesti tyydyn mustaan. Kovasti haaveilen näistä Nike ID -kengistä, joihin ite voi päättää värit. Varmaan tahtoisin joko tollaiset samanlaiset kuin kuvassa, tai sitten semmoset missä on pinkkiä, punasta, harmaata ja valkoista :p

mouses
Marc by Marc Jacobsin hiiriballerinat oli ihan pakko lisätä vielä tälle listalle, hups ja sori :D Oon monesti käynyt Shopbopin sivuilla mielikuvitusshoppailemassa ja nää samaiset kengät konjakin värisinä on roikkuneet virtuaalisessa ostoskorissa varmaan useita kuukausia.. kunnes nyt vastikään huomasin, että tarjolla on vain sold outia :(( No, löysin Endless -nettikaupasta tummanpunaiset hiiret, jää nää on ehkä hippasen jopa hienommat! Tuskin näihinkään on nyt ihan heti mahdollisuutta alkaa satsaamaan, mutta onneks haaveilu on ilmaista. Ja MBMJ:llä on ollut näitä hiirikenkiä jo niin monena sesonkina, että aika varmasti niitä on myöhemminkin saatavana. Kuka tietää, josko jonain päivänä myyntiin tulisi räikeän pinkit, kirkkaanpunaiset tai mintunvihreät! ;)

TRANSLATION: Here's my dream shoes at the moment! It's good thing that from these four pairs, I like most the mintgreen shoes and they happen to be from Topshop so the price isn't so terrible, especially because shoes are real leather.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti