Sun toka sana, oisko se joo, ei oo, ei mul kysymiseen hermoo oo, ensin pitää ujuttautuu sun sosiaaliverkostoon, pervoo, mitä seki musta kertoo.


Mulla kävi jokin aikaa sitten super hyvä mäihä, kun voitin Mungolife -blogin arvonnassa 50€ lahjakortin Nelly.comiin. Mistä tätä tuuria oikein tulee, tuntuu että viimesen vuoden sisään oon voittanut vähän yhtä sun toista?! Noo, nyt kun ääneen pääsin tätä ihmettelemään, niin tuurini kääntynee takaisin sellaiseksi kuin mitä se on aina ollut, eli olemattomaksi, suorastaan surkeaksi :p Tässä kuitenkin nyt niitä Nelly-ostoksia - sattuipa olemaan tilaukseni aikoihin vielä voimassa 10 euron alennuskoodikin, niin sain sitten kuudenkympin ostokset ilmatteeks :))

bkengät_effected
Nelly White Label. Nää aitomokkaiset (miksköhän muuten aina kirjotan ton sanan AITO  tohon, eikö se oo oletuskin että kun jokin on mokkaa tai nahkaa niin.. se myös on sitä? pöh) Tinna -kengät tilasin kyllä oikeastaan mustassa värissä, mutta aattelin nyt kuitenkin pitää nämä niiden sijasta tulleet ruskeat popot sillä nääkin on oikein kivat :) Oikeastaan niin kivat, että nyt kuitenkin tekis hippasen mieli tilaa myöskin ne mustat.. huoh :D Jo viime talvena mulla oli sellanen pikku probleema, että mun kenkäkokoelmasta soveltuu näihin arktisiin olosuhteisiin vaan Uggit, Dr. Martensit sekä kiilakorot. No, ekat on liian rennot kaikkeen muuhun toimintaan ku postinhakuun ja kaupassakäyntiin, tokat on monesti liian äijämäiset ja ronskit, ja jälkimäisenä mainituissa ei jaksa kävellä koko päivää - eikä niitä muutenkaan tee mieli laittaa jalkaan, jos on vähääkään liukkaampaa. Vaan eipä hätää enää, nyt mulla on simppelit ja nätit White Labelit, jotka ehdottomasti menee jos tekee mieli kiskoa jalkaansa vähän siistimmät kengät. :) Täytyy vaan käyttää kengät suutarilla, sillä pohjat on täysin sileät! Jäiks, toistaiseksi on siis aika tapaturma-alttiit kengät, sai parketillakin ottaa koeaskeleet tosi varovaisesti ettei liukastuisi :p Mutta kyllä näistä vielä talvikelpoiset saadaan. 

blaukku
Rosie & Roses. Paketissa tuli myös tollanen tekoturkistupsu! En sano häntä, koska se kuulostaa liian raa'alta :p Ja kyllä, vastahan mä vähän aikaa sitten teilasin tämän muoti-ilmiön kun jäljitellään jonkun ketturepolaisen häntää, mutta kun törmäsin Nellyn aleja pläräillessä tähän, ajattelin sen näyttävän tarpeeksi feikiltä (ainakin omaan silmääni) että piti sitten lopulta lisätä ostoskoriin :) Nyt täytyy tunnustaa, että mulle on tulossa eBaysta myös sellanen shokkipinkki tupsu.. :D Feikkikarva hot, turkis not ;)

Sitten vielä vähän iPhonea - kuvia puhelimeSTA, eikä puhelimeLLA niinku yleesä heh:)

biphonne_effected
Saa edelleen suositella kivoja sovelluksia! Niin hyödyllisiä kuin turhiakin; mulla puhelin on täyttynyt lähinnä noista turhuuksista niinku näkyy :-D 

biphone_effected
Karl Lagerfeld klooninallensa kera sai väistyä Joel Kinnamanin tieltä :p

bkuoret_effected
Mun pienokainen kuorikokoelma, ja näistäkin pystyn käyttää vaan noita kullanvärisiä. Buu! Osaisko joku sanoa kaupan tai ebay-myyjän, jolta saa ostettua suht halvalla HIENOJA kuoria jotka sopii tismalleen iPhone 4S -puhelimelle? Mä oon tilannut noita kuoria keskimäärin 1-2 dollarilla per kappale eBaysta, niin hirveesti en oo onneksi menettäny vaikkei noi kaikki sovikkaan. Vaikka ärsyttäähän se vähän, kun tekstissä sanotaan että sopii sekä neloseen että neljä ässään.. ja sitte ku laitan kuoret mun 4S:ään, niin osa sivupainikkeista jää typerästi kuorien alle. :( Ehkä nää on sitte kuitenki loppujen lopuks sopiikin vaan siihen neloseen? Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan noi pinkit kuoret, niin saa ottaa yhteyttä: anne-mari@pochetteroulette.com voisin myydä noi muutamalla eurolla (sis. postarit) koska mulle nää on täysin tarpeettomat eikä tuu mieleen ketään, kelle voisin lahjottaa nää eteenpäin :)

PS: Fashion Chalet -blogissa on taas Balenciaga -arvonta, eli yksi todella onnekas tulee saamaan Arena Classic City -laukun omakseen :)

TRANSLATION: Here's my new beautiful shoes from Nelly.com! I actually ordered these suede boots in black, but I got them in brown.. well it's okay, I like these still a lot! :) I also bought this super sweet faux fur thing (I think TAIL sounds too cruel.. I like to think that this is just a tassel/boble, not imitating some poor animal's tail.. haha). It looks cute with my Hamilton bag! Btw, if you know some great, fun and/or useful apps for iPhone, please tell me! I have many apps but I think Instagram and Angry birds are only good ones (of course I use also Facebook and Gmail).

And don't forget to take part in this Fashion Chalet giveaway! You can be the happy owner of Balenciaga bag ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti