Couture couture

Sori viime päivien hiljaisuudesta! On ollu tässä vähän muuta ajateltavaa ku blogi, ja muutenkin tuntuu kuin inspis olisi karkuteillä... Ei vaan oo ollut mitään kuvia, ajatuksia tms, mitä tänne haluaisi postata :c Ehkä se on toi kaamos; loppusyksy ja koko pitkä hyinen talvi on aina ollut sellasta aikaa mulle, että tulee kyseenalaistettua hirveesti asioita, vajottua omiin mietelmiin ja tehtyä välillä radikaalejakin päätöksiä. Ja siis, en oo lopettamassa blogia, mutta kunhan nyt varottelen että postaustahti saattaa nyt ainakin hetkellisesti harventua. Tosin enpä menis sitäkään käsi sydämellä vannomaan - eihän sitä ikinä tiedä vaikka into löytyisi jo huomenna ja postauksia alkaisi putoilla taas (lähes) päivittäin :-) Ja kohtahan on jo helmikuu! Muistaaksen viime vuonna tuli kaivettua jo maaliskuussa ballerinat esiin. Toivottavasti tänäkin vuonna kevät on malttamaton ja saapuu jo varhain ;) 

Harvinaisen pointiton postaus. Siispä sekotan pakkaa entisestään ja isken postaukseen ripauksen ihanaa Juicy Couturea :-) Selailin taas tovin JC:n ihastuttavaa nettikauppaa, voi että mitä upeuksia sinne on ilmestynyt sitten viime vierailun.. 

jc1
Juicyn velourhuppari on yks juttu, jonka tän vuoden aikana aion hankkia! Nää tän hetkiset värit on ihan mielettömän kivoja, kollaasiin iskin lempparit mutta valikoimaa oli kyllä enemmänkin :-) Etenkin kirkkaanvihreä iskee ja kovaa! 

js2
Oon jonkin aikaa pohdiskellut Juicy Couturen pinkin glitterisen sekä tämän Ted Bakerin oranssin (tai nuden tai tummanpunaisen) läppärilaukun välillä - kumpikumpikumpi?!? Molemmat yhtä upeita. Noi meikkilaukut on JC:llä upeita, etenkin toi iso olis todella kätevä. Toisaalta se on kyllä myös auttamattomasti liian kallis, en oo valmis maksamaan lähes 100 dollaria toilettilaukusta :( Vesipulloon mun budjetti kyllä taipuisi, täytyy etsiä joku hieno tulevaa salitreenailua varten sillä jostain käsittämättömästä syystä en oikeen kehtaa kantaa mukana tota mun 5v vanhaa Hello Kitty -juomapulloa :D Toi iPhone-suojus on myös aika makea, mutta ei ehkä sittenkään ihan parhaimmistoa mitä Juicy Couturelta oon nähnyt. 

1 kommentti:

  1. love i-phon cover! I like this post!!! cam to visit my blog and if you like we can follow each other? (also on facebook !) Keep in touch with fashion have a wonderful day… keep in touch…

    VastaaPoista