Mint green shoes

topshoplaceupshoes
Mä en vaan pääse ylitse Topshopin upeista mintunvihreistä pappakengistä (saatavilla myös keltaisina sekä vaaleanpunaisina). Useinhan sitä tulee unelmoitua kaikenlaisesta ja laadittua listoja himoituista asioista, mutta näistä kengistä mulle on tullut lähes tulkoon pakkomielle. Voin kuvitella ne ties minkälaisiin asuihin yhdistettynä, tuntuu että ne sopisivat kaikkeen - niin kokomustaan kuin myös värikkääseen kokonaisuuteen. Vaikka tavallaan meinaa jo vähän shoppailumorkkis iskeä päälle kun valmistujaisten jälkeen on tullut tuhlattua hirveästi rahaa (tosin ei niinkään vaatteisiin vaan koruihin ja astioihin, hihi) ja tekisi mieli vaihteeksi yrittää pikkusen säästää, niin toisaalta taas, faktahan on että mä heitin viime kesän aikana varmaan puolet ballerinoista roskiin niiden hajottua, ja mitään varsinaisia kevätkenkiä mulla ei oikeastaan oo aikoihin ollutkaan - minä hyppään suoraan uggeista ja dr. martenseista avokkaisiin! :D Siinä mielessä tällaiset aitonahkaiset nauhakengät olisi oikein perusteltu ostos. Alla vähän Polyvore -fiilistelyä - läheskään kaikkiin noista asuista ei meikäläinen kehtaisi tällä kropalla pukeutua, mutta kunhan nyt testailin ;)

topshopp1
topshopp2
topshopp3
topshopp4
topshopp7
topshopp5
topshopp6
Viimeinen asu ehkä vastaa eniten sitä tyyliä, jossa mä parhaiten viihdyn: mustat tai tummat vaatteet (ei tollasia minishortseja tosin..) räikeiden kenkien ja asusteiden kanssa, ja päälle vielä näyttävät kullanväriset korut. Huomastittekos muuten tuon vaaleanpunaisen YSL:n clutchin, sehän on jo varmaan kolmatta kertaa täällä blogissa ;) Siinä toinen juttu noiden Topshopin kenkien lisäksi, jonka eteen uhraisin vaikka loppuvuoden kenkä- ja laukkuostelut.

// I can't get these Topshop shoes out of my mind, f*ck! What kind of outfit would you wear with these beauties? I'm dreaming of mint green shoes, but also pink and yellow ones are very cute option for your spring wardrobe. Shoes (and accessories ofc) are so easy way to add some colour to your outfit, and I'm the one who almost always prefers to wear all black so small details like colour of shoes or scarf can make big difference. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti