1.1.

Vuosi 2012 on otettu täysin vatsoin vastaan - on syöty ja juotu kuin viimeistä päivää konsanaan :D Mähän en siis baariin halunnut lähteä, koska viime vuonna oli ihan tylsää buu. En muutenkaan oo mikään UUVEEJEEJEE-hirmu, joten... jäin kotiin. Eikä ees harmita, täällä on nimittäin ollut ihan asiaankuuluvan rento ja letkee meno :)

Texmex-herkut valtasi taas ruokapöydän, mutta oli lisäkkeenä myös mm. taivaallisia lohirullia ja perinteikkäästi myös niitä nakkeja ja perunasalaattia (yök!). :-D Jälkkäriksi hieman myöhemmin oli tarjolla vohveleita, nam. Juominkina on ollut ihan kaikkea: punaviinia, jälkiruokaviiniä, kuoharia, Popplea sekä mustikka- että mansikkaversiona, lonkeroa... sekä Ufoa, jonka heräteostoksena päätin eilen ostaa! Se on aika jännittävän makuista.. Vuorokauden vaihtumisen yhteydessä piti toki polttaa uudenvuodenlupaukset tulitikkuin voimalla kuten aina ennenkin. Oli meillä muutama rakettikin, mutta en saanut niistä oikeen kunnolla kuvia :/

454ggzbnrj7_effected

45uu555321_effected

86viini_effected

fdty67544_effected

pupululler_effected

k86kadett_effected

IMG_0271

lupaukset_effected

mustikk455_effected

raketti_effected

Nyt aion tehä vielä (ainakin) yhen mustikkashotin ja sitten taidan kattoa jakson tai pari GG:tä! Plääh, enää en voi toivotella että nähdään ensi vuonna (tai voin jos pidän vuoden bloggaustaukoa.. hahhah), joten tylsästi tyydyn toteemaan että adios ja huomiseen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti