Still wanted: hot pink sweater

pink
Jep, mä se en sitten vaan unohda tuota Zaran upeaa räikeän pinkkiä neuletta, joka on syksyn ja talven mittaan bongattu suurinpiirtein jokaisen värejä karttamattoman bloggaajan yllä - mainitakseni nyt vaikka sellaiset "pikku" blogit kuin The Blonde Salad, Style Scrapbook, Fashion Toast ja 5 Inch and Up.  Siinä missä kevään 2011 yksi Zaran "hittituotteista" tuntui olevan räikeän väriset bleiserit (niiden hinnat kohosivat etenkin jenkki-eBayssa aivan älyttömiksi), niin viime syksyn kuuminpia juttuja taisi ehdottomasti olla tämä pinkki Purl knit sweater. Kovasti oli mullakin syksyllä tarkoitus lähteä Helsinkiin neuletta metsästämään, mutta se vähän jäi kaikenmaailman koulukiireiden sun muiden vuoksi. Nyt vähän harmittaa! Ebaysta oon yrittäny tasaisin väliajoin löytää neuletta, mutta aina on joku mutta matkassa: myyjä ei postita Suomeen, neule on täysin ylihinnoiteltu tai.. tuotteen sijainti on Hong Kong. Pöh ja pah. Etsinnät siis jatkuu, mutta vinkkejä otan mielelläni vastaan jos joku on sattumoisin bongannut vielä neuletta myynnissä Zaran liikkeessä tai sitten vaikka huutiksessa (ite en nopealla etsinnällä sieltäkään löytänyt).

pinkk
Eikös muuten näytäkkin mielettömän hyvältä tollanen yhdistelmä kunnon rusketus + hehkuva pinkki + hopea? Kun näin tän kuvan, menin suoraan H&M shop onlineen ja saatoin laittaa tilaukseen tämän kaulakorun... hopeana. Kyllä vaan, taidan mäkin olla pääsemässä vihdoin ja viimein eroon mun hopeakammosta. Se oliskin jotain se, nimittäin aivan liian monesti oon jättänyt täydellisyyttä hipovan laukun tai kengät ostamatta ihan vaan siksi, että siinä on ollut hopeaa. Siis esimerkiksi Converset haluisin, mutta niissä on ne kengännauharinkulat (mikä termi :-D) hopeen väriset, ja se häiritsee mua ihan rutosti! Säälittävää tämmönen pikkutarkkuus, mutta en vaan siedä yhdistää mun suosimia kultasia koruja mihinkään hopean väriseen. Jopa takin vetoketjun pitää olla ei-hopea. Hohhoi.. mutta tosiaankin, nyt lähti toi hieno simppeli kaulakoru tilaukseen, noin hienon korun avulla luulis olevan helppo aloittaa hopeaan totuttelu ;)

piikn
Huomenna postaan tänne (taas) muutamia blogilöytöjä, selasin just erään puolalaisblogin läpi kokonaan koska se oli jotenkin niin mainio ja inspiroiva hienoine kuvineen päivineen.. maanantaina koitan päästä vähän ihmisten ilmoille, niin ehkä saisin jotain ite otettuja kuviakin tänne vaihteeksi? Viime viikolla mun piti lähteä Lahteen työpaikan haku ja kavereiden treffaaminen mielessä, mutta tie oli aivan tukossa, kiitos erityisen laiskan auraajan joka tuntuu usein unohtavan, että täällä meillä päinkin tosiaan asuu ihmisiä muutaman talouden verran.. :-D No, toivottavasti ens viikolla ei oo kovin kauheeta lumimyrskyä niin vois vaikka päästä sinne lähimmälle bussipysäkille asti..


TRANSLATION: Do you have any advices where I could possibly find this beautiful pink sweater by Zara?

4 kommenttia:

  1. Sovittelin tota kyseistä neuletta pariinkin kertaan Zarassa, mutta jouduin lopulta luopumaan siitä vaikka upean räikeähän se oli. Materiaali nimittäin aaaaivan järkkyä! 100% akryyli kun ei muutenkaan ole superia, niin tossa se oli jotenkin extra huonoa: neule oli nukkanen jo rekissä, päällä ihan pirun sähköinen ja tuntui että nukkaa ilmestyi vaan paikallaan seistessä :--D Ei tuota olisi kamalan montaa kertaa voinut käyttää, jos siistinä tahtoisi pitää - ellei sitten jaksa aina olla nukkanyppijän kanssa putsaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ÄÄh no voi höh!! Ajattelin jotenkin että se ois jotai parempaa materiaalia kun on kerran niin suosittukin :/ No mut kiitos sulle tosta tiedosta, nytpä ainakin tiedän että ei todellakaan kannata ainakaan ylihintaa (tai edes sitä täyttä 40€ hintaa..) alkaa maksamaan tosta. Tosi harmi, mutta ehkä silti raaskisin ostaa jos neule sattuu tulemaan esim. just ebayssa vastaan parillakympillä, niin upee se on :) Muuten kyllä oon koittanut akryylilumppujen haalimista karsia, se on kuitenkin niiiin tiedossa se vaatteen käyttöikä, mutta ton kohalla voisin tehdä poikkeuksen :D

      Poista
  2. Eiku olikohan siinä seassa jotain muutakin, mutta ainakin 80% se on akryylia :-) Hurjan nätti, alkoi vähän (taas) harmittamaan näitä kuvia katsellessa että mokoman sitten lopultakin jätin hankkimatta :--/ No, ehkä keväällä löytyy jotain super ihanaa!

    VastaaPoista
  3. Aaa okei :) 80% on kyl silti harmillisen paljon, jos olis vaikka puolet ni se olis jo ihan siedettävä määrä akryyliä (mutta tosiaan, tahdon ton silti vaikka ei ookaan laadukasta materiaalia nähnytykään). :D Ebayssa oli just 40 punnalla muutama tollanen osta heti -hintaan myynnissä, niin enpä kyllä raaskinu ostaa ton materiaalin kuultuani. Täytyy odotella jonkin aikaa, ehkä vaikka keväällä tai kesällä käy tuuri - tai kuten sanoit, löytyy jotain muuta mahtavaa :p

    VastaaPoista