Juicy Couturen laukku-uutuuksia

Yks suuri virhe, jota ei kannata tehdä, on se että tilaa Juicy Couturen uutiskirjeen. Oikeesti, mitä ne 30% tai jopa 40% kaikesta pois -tarjoukset on?! Ja toki myös sähköpostin välityksellä saa helposti ja nopeasti tiedon uusista tuotteista. Tässäpä viisi kivointa laukkua kevätuutuuksien joukosta.. ;)

oool
Tää on eka uhri, johon silmäni iskin. Nätti väri, mutta toisaalta ei viitsi haalia montaa kokonaan pinkkiä clutchia kun mulla se Bvlgari on ja sitä on tietty käytettävä koko rahan edestä... :D 

juicycouturex<
Tää on kaikista upein! Mulla ei oo VIELÄKÄÄN pinkkipunaista laukkua (hello vaan Marc by Marc Jacobsin Memphis joka maksaa jotain 450€...), mutta tää olis tosi mahtava täyttämään sen puutteen laukkukokoelmassa. Mahtavat värit, yllin kyllin paljetteja, tilava malli.. mitäs sitä nyt muuta muka tarvii ;) 

grwq
Wristlet -mallinen clutch multa myös uupuu. Olis kätevä sillon, ku mukaan tarttee tosiaan vaan sen puhelimen ja pankkikortin.. 

jutrs
jursa
Myös nämä kaksi laukkua ovat nättejä. 

Huomenna haen postista yhen tosi mahtavan jutun, jota oon hingunnut viime keväästä saakka! :-) Postausta luvassa, stay tuneeeeeed

TRANSLATION: Just wanted to show you some gorgerous bags from Juicy Couture's new collection. Loving them all! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti