Miu Miu Vitello Lux Bow Bag

miumiu16
miumiu17
miumiu19
miumiu18
miumiu11
miumiu12
miumiu13
miumiu14
miumiu15
miumiu20
miumiu3
miumiu10
miumiu7
miumiu6
miumiu4
miumiu9
miumiu5
miumiu8
miumiu1
miumiu2

Löysin pitkään ihailemani Miu Miun rusettilaukun yhteensä 20 eri värissä, osa on Miu Miun omasta nettikaupasta ja osa My Theresalta. Huhhuh. Etenkin noita vaaleita (ja vielä keskenään suht samankaltaisia) sävyjä on vaikka millä mitalla tarjolla, ainakin on reippaasti varaa valita. Mun unelma on toi punainen, buu ihan tylsää että se sattuu olemaan kausiväri! En oo ihan heti niin rahoissani, että olisi 1100€ sijoitettavaksi laukkuun ;) Tykkään toki myös noista muista väreistä, etenkin konjakinruskeasta mutta se väri taas on sitten "varattu" eräälle toiselle upeudelle... :) Bow bag on jotenkin sellainen laukku, että sen haluaisi mieluiten jossain kausivärissä, sillä tuntuu, että lyhyen ajan sisään tämäkin on alkanut käydä aika yleiseksi ja kaikki tuntuu ainakin haaveilevan bow bagista. Esimerkiks Mulberryn Alexa ja Bayswater on upeita, mutta jotenkin häiritsee ensinnäkin se ko. laukkumallien yleisyys ja etenkin klassisissa väreissä, kuten konjakki ja musta. Toisaalta tää mun kammo (yli)hypetettyjä laukkumalleja vastaan tietyissä väreissä on vähän ristiriidassa sen faktan kanssa, että haaveilen LV:n Speedystä etenkin damier azurina, joka juurikin tuntuu kaikilta löytyvän... 

Mutta takaisin Miu Miuhun. Tuskin maltan odottaa, että pääsen kunnolla työelämään kiinni ja mulla on varaa ostaa tällainen laukku ilman, että tarvitsee säästää useita vuosia. Mieluisinta olisi tietty se legendaarinen Lotossa voittoaminen ilman, että edes lottoaa.. :--D Hah. Ennen kuin joku vetää palkokasvin nenään, niin tottakai työelämässä viehättäisi muukin kuin pelkkä laukkujen ostelun mahdollistuminen. ;) No, Bow bagista unelmoidessa käytän antaumuksella MK:n Hamiltonia, joka on ehkä yksi parhaista hieman huokeahintaisemmista laukuista mitä maailmasta löytyy - siis jos nyt tällaiseen yli tonnin maksavaan tapaukseen vertaa. 

Mikä noista nappaa eniten? 

TRANSLATION: Yeah, there is (at least...) twenty different colours where to choose if you're planning to buy this beautiful Miu Miu bag. Could there be even more colours available...? I checked only Miu Miu online store and My Theresa. My favourite is absolutely that bright red one, what's yours? 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. It's very lovely option :P

   Poista
 2. Voi jekku! Kuinka paljon tekisikään mieli ruveta bloggaamaan!! M-U-T-T-A, en keksi blogille nimeä/osoitetta tai en osaa päättää jatkanko samalla nimellä mutta luon vain uuden pohjan: sitä vanhaa kun en ajatellut enää avata. apua.

  PS. Ottaisin tuon nuden, mikä kollaasissa vihreän jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOOO ala ihmeessä taas bloggaamaan! Tuntuu kuin blogiluettelosta puuttuisi jotain oleellista, kun sul ei oo enää blogia, heh :D Mietit vaan rauhas tota, että sama vai uusi nimi (vanha oli mun mielestä oikeen kiva), ja sitten tuut heti kertoo kun on blogi pystyssä :)

   Ja nude on kyllä upea myöskin :p

   Poista
 3. lovely and inspiring post.

  http://paquetevistasbien.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. I love Miu Miu bags! The colors are absolutely fabulous, love that mint green! Love your blog and now following! Maybe you'll have time to visit my blog:)

  Kisses,
  Annabelle
  http://vivaluxury.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Thank you for following my blog Annabelle! I'll visit your blog soon :)

  Yep that mint green bow bag is very sweet <3

  VastaaPoista