There are twenty years to go, a golden age I know. But all will past, will end too fast, you know.

tumblr_ljg9fkMacO1qb8xspo1_500

Ikäni alkaa tästä päivästä lähtien kakkosella. Oon tasan 20. Huhhuh miten nopeesti aika menee. Vastahan mä olin 16, pidennykset ja pikkuletit päässä, xxl huppari päällä ja alotin kauppiksessa opiskelun.. neljässä vuodessa voisin sanoa kyllä muuttuneeni aikalailla kokonaan, ei oo enää hippihoppi uskontona ja koulutkin on käyty. Teini-iän pitäisi kai sitten olla jo takana päin, olenhan nyt jo kakskymppinen, mutta onneks numerot tekee vaan täysikäseks - oon sen verran peter pan että aikuiseksi en ajatellut iiihan heti vielä kasvaa :--) Viikonloppuna olis tarkoitus pikkuisen juhliakin. 

PS: Mulla on jo mun ensimmäinen ryppy, bongasin sen tossa jokunen viikko takaperin! Se on ilmeryppy oikean kulmakarvan vieressä, ja tulee kulmia kurtistaessa näkyviin. Aluks ajattelin että voi helvetti ihan kamalaa, mutta oikeastaan, mitä väliä? Nyt kun oon tarpeeks katellut tota kammotusta, alan oikeastaan tykätä siitä. Hitto, en ainoastaan tykkää vaan oon suorastaan ylpeä! Minun ikioma ensimmäinen ryppy. Mutta varmuuden vuoksi ajattelin nyt vihdoin ja viimein ostaa mm. silmänympärysvoiteen, en haluaisi että  tää kulmakarvankurtistusryppy ihan heti sais lisää tovereita... 

TRANSLATION: I'm twenty years old now! Not sure should I be happy or not, but the fact is: Shiiiit I'm getting older. Couple weeks ago I realized that my very first wrinkle has appeared on my face! First I was shocked, but well, generally speaking my life must be kinda nice if I have time for worrying such a small thing. Now I actually like my wrinkle (it's next to my right eyebrow, and comes visible when I scowl). But I damn sure will go to store and buy some eye contour cream.. I don't want any buddies for my eyebrow wrinke, not yet! 

6 kommenttia:

 1. Oi, todella paljon onnea !!! :--) Toivottavasti olet ostanut itsellesi lahja, koska kerrankos sitä vain tuo "teen" tiputetaan iän perästä ;)

  xoxo

  ps. Miksi oon koko ajan kuvitellut että olisit vanhempi?:-d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitoksia! Lahja on tulossa jälkikäteen, eräs ihana cluth nimittäin :-) Toimitus on harmillisesti vasta maaliskuussa, mutta onneks se aika menee nopeasti, upeeta laukkua kannattaa odotta :D Haha, aijaa! Mulle on sanottu et näytän joltai kaksivitoselt ja mult ei ikin kysytä ees alkossa papereita kun käyn likööriostoksilla :-D Itestäni taas tuntuu että oon jotenki nuoremman olonen.. tai no, nyt kun se silmänympärysvoide alkaa olla ajankohtainen asia, niin kai mä virallisesti alan olee vähän vanha, yhyy.

   Enpäs muuten oo koskaan tullut ajatelleeks tota teen-juttua, tosiaan enää ei tuu iässä koskaan olemaan teen-liitettä, jee :D

   Poista
  2. Oioi, kuulostaa hyvältä! :) Ja hyvää kannattaa todellakin odottaa, vaikka siinä menisikin sitten hetki - äkkiäkös tuo helmikuu kuluu kun on niin lyhytkin ;)

   Poista
  3. Jep tottatotta :)

   Poista
 2. Myöhäiset synttärionnittelut :)

  VastaaPoista